Annonce
Alarm 112

Hvem går og skruer hængslerne af? Indbrud to steder i samme kælder

To bilister er i løbet af det seneste døgn blev sigtet for henholdsvis kørsel uden førerret og kørsel i påvirket tilstand. Det oplyser politiet. Genrefoto: Johan Gadegaard
Annonce

Fredericia: Det er sandsynligvis en og samme gerningsmand, der i løbet af starten af januar og frem til onsdag har begået indbrud i to kælderrum på Ydunsvej.

Fællestrækkene i fremgangsmåden er i hvert fald ikke til at tage fejl af. I begge tilfælde er hængslerne blevet skruet af dørene til kælderrummene. Det ene indbrud er sket mellem 1. januar klokken 13 og frem til onsdag klokken 14. Det andet er sket mellem 6. januar og 13. januar. Der er ingen af stederne overblik over, hvad – hvis noget overhovedet – der er forsvundet fra rummene.

Det oplyser Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi.

Torsdagens døgnrapport melder desuden om en enkelt bilist, der kørte rundt påvirket af enten stoffer eller medicin. Det drejer sig om en 20-årig mand fra Fredericia, der klokken 00.02 blev standset i sin bil på Vejlevej. Han er nu sigtet for forholdet.

En 27-årig mand fra Fredericia blev onsdag ligeledes en sigtelse rigere, da han blev standset helt rutinemæssigt på Prangervej klokken 17.36. Det viste sig, at manden slet ikke måtte køre bil. Det er han nu sigtet for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

FHK's liga-ambitioner fik første prioritet da FIC skulle bygges om - bredden måtte vente

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

FC Fredericia

FC Fredericia leder efter januar-forstærkning: På denne position skal der en spiller ind

Debat

Hvornår får vi svar i ledelsessagerne?

Annonce