Annonce
Fredericia HK

Hvem var ham den store, der varmede op med FHK i mandags?

Jesper Houmark tager en ny spiller med til Lemvig fredag aften. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Kristoffer Sørensen Jessen tager med Fredericia HK op til Lemvig fredag aften. Den store defensivspiller har trænet med i lidt over en måned og har gjort sig positivt bemærket.

Fredericia: Hvem er ham, der varmer op sammen med holdet?

Det spørgsmål nåede adskillige gange op på pressepladserne, da Fredericia HK mandag spillede mod Sønderjyske. Der var nemlig et ukendt ansigt på banen i skikkelsen af 26-årige Kristoffer Sørensen Jessen.

Han ligner ikke en vårhare med sin faretruende fysik, og derfor blev der lagt mærke til ham. Han vejer 102 kilo og er 198 centimeter høj.

- Vi tager ham med op til fredagens kamp, konstaterer FHK-cheftræner Jesper Houmark.

Kristoffer Sørensen Jessen bor i Silkeborg og har senest trænet med hos Mors-Thy. Meget spilletid blev det dog ikke til, da han stadig var ved at komme sig over en korsbåndsskade. Han har trænet med FHK's førstehold i nogle uger nu, og han er især kendetegnet ved sin defensive styrke. Netop defensiven har skrantet for FHK i de seneste to kampe, hvor klubben har indkasseret 75 mål.

I mandagens kamp mod Sønderjyske, var Kristoffer Sørensen Jessen ikke på holdkortet. Det er han formentlig fredag aften, selvom det stadig er uvist, om han skal spille.

Annonce

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Kunstskabet samler ind til børn på flugt

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

112

Var det en indbrudstyv, genboen så? Politiet leder efter mand med gul pose

Annonce