Annonce
Fredericia

Hovedløs hjort dukket op på stranden i Lyng

En død og hovedløs hjort dukkede mandag op ved slæbestedet på Lyngsodde. Foto: Privat
Sydøstjyllands Politi er blevet alarmeret, efter en hjort mandag morgen blev fundet hovedløs ved slæbestedet på Lyngsodde. Kommunen blev kontaktet og får den nu fjernet.
Annonce

Lyng: En hovedløs hjort blev mandag opdaget af forbipasserende ved slæbestedet på Lyngsodde. Finderne tog straks kontakt til Fredericia Kommune, ligesom avisen blev gjort bekendt med fundet.

- Jeg har været ude at besigtige dyret, oplyser landskabsarkitekt ved Fredericia Kommune Lars Bak til Fredericia Dagblad.

Han er ikke selv jæger og har ikke det store kendskab til råvildt, så han tør ikke udtale sig om arten, eller om hvad der er sket med dyret.

- Men jeg har lavet en anmeldelse til politiet, og politiet er ligesom vi interesserede i at høre, hvis nogen kender noget til sagen, siger Lars Bak.

Fredericia Kommune ansvarlige for dyrehegnet i Hannerup og Fuglsang skovarbejder Jakob Gade er på vej til Lyngsodde for at tage sig af dyret.

- Jeg kunne formode, at der er tale om et dyr, som er druknet. Der lever mange vilde rådyr på Æbelø, og hvis der har været jagt, så kan det være blevet skræmt og sprunget i vandet. Det kan være druknet og endt her ovre. Nogle kan have fundet det og haft lyst til at tage opsatsen med hjem og derfor skåret hovedet af. Det ser man ind imellem, siger Jakob Gade til Fredericia Dagblad.

Fredericia Dagblad følger op på sagen.

Nogle kan have fundet det og haft lyst til at tage opsatsen med hjem og derfor skåret hovedet af. Det ser man ind imellem.

Skovarbejder og passioneret jæger Jakob Gade

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Fynsk familie er blevet milliardærer på olie: - Det ville være bedre, hvis vi kunne undvære det

Annonce