Annonce
Byens Bedste

Indstillingerne er i gang: Hvem synes du skal vinde Byens Bedste Fredericia 2021?

Byens Bedste Fredericia 2021 finder sted 26. februar i Eksercerhuset. Inden da bliver der en periode, hvor folk kan indstille deres favoritter i de ni kategorier. På ElboBladet og Fredericia Dagblads redaktion i Prinsessegade er der ekstra klistermærker, såfremt vi ikke har været forbi din butik. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
I samarbejde med læserne hylder Fredericia Dagblad og ElboBladet det lokale handels- og kulturliv med konkurrencen Byens Bedste. Læs her, hvordan du er med til at bestemme, hvem der løber med hæderen i de ni kategorier, man kan indstille til.

Fredericia: Der venter en festlig aften, når ElboBladet og Fredericia Dagblad 26. februar afholder prisuddelingen Byens Bedste Fredericia 2021 i Eksercerhuset.

Her vil handels- og kulturlivet i Fredericia Kommune blive hædret med ni lokalt-inspirerede statuetter, som guldsmeden Therese Krogh Andresen, indehaver af Me Mori, står bag.

Snart vil du formentligt også støde på en række klistermærker med teksten "Byens Bedste - Indstil mig", når du gør dine indkøb i det lokale handelsliv.

ElboBladet og Fredericia Dagblad har således været på rundtur i en stor del af de lokale butikker for at gøre opmærksom på, at indstillingsperioden til Byens Bedste går i gang.

Officielt går indstillingsperioden i gang 3. januar og varer frem til 18. januar kl. 12, men allerede nu kan du tippe os om dine favoritter i de ni kategorier.

Læserne får første og sidste ord

En af de butiksindehavere, der tager gladeligt imod Byens Bedste Fredericia, er Malene Halling, der står for den daglige drift af Helsekosten i Prinsessegade.

- Jeg synes, det er dejligt, at der sker noget, som sætter fokus på det lokale handelsliv, for det er vigtigt at støtte op om de lokale butikker. Særligt de små og nyopstartede butikker, synes jeg, i særlig grad fortjener opmærksomhed, så vi som handelsby ikke kun rummer kædebutikker, siger Malene Halling.

Malene Halling, der driver Helsekosten, er en af dem, der har fået et Byens Bedste Fredericia 2021-klistermærke, som snart vil være synligt i butikken. Selvom Helsekosten med en placering i Prinsessegade er beliggende i midtbyen, håber hun, at folk også husker at indstille butikker i andre dele af Fredericia og oplandet. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Det er hele det lokale handels- og kulturliv i Fredericia Kommune, som ElboBladet og Fredericia Dagblad ønsker at sætte fokus på, og som læserne kan indstille.

Her er kategorierne

Velvære

Kultur og underholdning

Specialbutik

Håndværk(ere)

Shopping til hjemmet/retro

Service og kundeoplevelse

Shopping/mode

Restaurant

Café og take-away

Når indstillingsperioden slutter, vil en jury bestående af fire personer, som senere bliver præsenteret, udvælge fire nominerede i hver kategori. Det sker på baggrund af indstillingerne, der meget gerne må være ledsaget af en begrundelse.

I sidste ende er det dog op til læserne, hvem der løber med hæder, ære og statuetter, når afstemningen mellem de nominerede finder sted på www.frdb.dk/byensbedste fra 4. februar til 23. februar kl. 12, inden vinderne afsløres til prisuddelingen.

Fokus på det lokale

Hos Ørntoft og Milano i Vendersgade vil indehaver Susanne Vinstrup følge med i konkurrencen og sætte et klistermærke op i butikken.

- Jeg synes, det er vigtigt, at vi laver initiativer for byen, så jeg hilser Byens Bedste velkommen. Godt nok er det et koncept, der er set før, men jeg synes stadig, det er en fin idé. Særligt i denne tid, hvor der er fokus på, at man skal handle lokalt, siger Susanne Vinstrup.

Hos Ørntoft og Milano i Vendersgade har Susanne Vinstrup og Betina Sørensen også fået materiale til Byens Bedste Fredericia 2021. Papirerne bag klistermærket er udstyret med en QR-kode, så kunder hurtigt kan komme frem til indstillingsskemaet. Du kan også finde det på frdb.dk/byensbedste. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Du kan følge med i Byens Bedste Fredericia 2021 på www.frdb.dk/byensbedste, hvor du også kan indstille dine favoritter i de ni kategorier.

Her kan du blandt andet læse mere om Sko/Torp, der sammen med et lokalt navn står for aftenens underholdning, ligesom du også kan blive klogere på aftenens konferencier, Jacob Riising.

Som læser bliver det også muligt at købe billet til den festlige aften.

Her er sponsorerne

Guldsponsor: Monjasa

Sølvsponsor: Ewii, ADP, Fredericia Shipping, Fredericia Kommune

Mest læste

Kultur For abonnenter

Anmeldelse: Sannes sang var - desværre - så svag, slidt, sølle, at det gjorde ondt at opleve

Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Fredericia

Endelig en vigtig ændring på stor travl parkeringsplads

Fredericia For abonnenter

Motorvejsstøjen eksploderer: - Jeg ville hellere have en vindmølle i min baghave

Alarm 112

22-årig kaldte politiet for 'fucking svin': Det skulle han aldrig have gjort

Fredericia

Fantasien når nye højder: Fredericia skal da have sit eget Eiffeltårn

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

Fredericia

Fredericia lider stort tab af turister: Nu skal Businessman Brown og Familien Fjeld vindes tilbage

Ingen vil væk fra lokal virksomhed i vækst: - Medarbejderne skal have en fantastisk dag, så skal indtjeningen nok følge efter

Fredericia For abonnenter

Far krævede millionerstatning efter overfald, men fik 2900 kroner: Datters sidste håb om retfærdighed forsvandt

Lyt til 'Det blå hjørne': Støjberg og Vanopslagh krydser klinger over Herlufsholm i hæsblæsende debat

Alarm 112

Udlændinge forsøgte at begå indbrud: Blev stoppet af hundepatrulje

Navne For abonnenter

Løbe- og madglad byrådspolitikers bedste råd: Vær modig og nysgerrig

Kultur

Hans blev kaldt for nazi-unge: - Det gør ondt på en lille dreng