Annonce
Debat

Hvornår får vi svar i ledelsessagerne?

Connie Maybrith Jørgensen. Pressefoto

Læserbrev: De seneste uger har der været daglige gisninger, kommentarer og analyser af den politiske situation i Fredericias byråd på baggrund af borgmestersagen.

Sune Nørgaard Jakobsen. Arkivfoto

Venstre har været på banen med negativt ladede betragtninger om, at Fredericias kommunale topfolk ikke selv finder det værd at være bosiddende i Fredericia, hvilket jo ikke er nogen god reklame for byrådets bosætningsstrategi og formentlig også årsag til, at nogle kommunale topfolk indimellem har en noget teoretisk indsigt i problemerne.

Det vækker dog undren, at man ikke har benyttet de seneste otte år til at gøre noget ved fænomenet, der bestemt ikke er af nyere dato.


Venstres borgmesterkandidat forkynder i et interview, at såfremt han skulle blive valgt til borgmester, vil han arbejde for åbenhed og transparens. Halløj! Det er da et nybrud.

Connie Maybrith Jørgensen og Sune Nørgaard Jakobsen


Venstres borgmesterkandidat forkynder i et interview, at såfremt han skulle blive valgt til borgmester, vil han arbejde for åbenhed og transparens. Halløj! Det er da et nybrud.

Tør man håbe på initiativer til en uvildig advokatundersøgelse af Fredericia Teaters konkurs, nu man er i gang?

Økonomiudvalget har på et møde 11. januar besluttet at udvide den advokatundersøgelse, der blev sat i gang før jul, "til også at omfatte interview med relevante parter i sagen".

SF finder det godt og nødvendigt, at man vælger at sætte grundigt ind for at komme ordentligt til bunds i sagen eller sagerne.

Lige så vigtigt er det, at der sættes hårdt ind på at få undersøgelserne færdige hurtigst muligt, samt at man er parat til at være åben over for offentligheden om resultatet af undersøgelsen, således at denne elendige sag kan afsluttes, og vi kan komme i gang med at tale politik frem for skandaler igen, inden byens omdømme lider alt for stor skade rundt i landet.

Det må siges at være en tung og træls opgave, vores nye borgmester Steen Wrist har påtaget sig. Vi håber, han må lykkes med det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny daginstitution skaber debat: Placering i Madsby er langtfra sikker, fastslår DF

Annonce