Annonce
Fredericia

Hylder Øllets Dag: Øltræf i Gothersgade Syd

Eva Mair og Brian Løkkegaard har sammen med Fredericia Brewpub taget initiativ til Øltræf 2020 i Gothersgade Syd. Arkivfoto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Annonce

Fredericia: Urbania Street Food, Fredericia Brewpub og Café Mair’s har besluttet at afholde et mindre øltræf lørdag den 5. september for at markere den, for mange, store dag – Øllets Dag.

- Vi synes, det var lidt ærgerligt, at der intet skulle ske på Øllets Dag, så nu forsøger vi os med et mindre arrangement for at hylde dagen,  siger Brian Løkkegaard, medejer af Urbania Street Food.

Annonce

Fredericia Brewpub er med

Gadens nyeste spiller Fredericia Brewpub kom til den sydlige del af Gothersgade i september 2019 og er en kombination af et nanobryggeri, en pub og en bottleshop.

Pubben brygger deres eget øl og får brygget omkring 150 liter øl pr. uge. Derudover kan stedet prale af et udvalg på intet mindre end 100 forskellige øl i deres bottleshop.

- Fredericia Brewpub glæder sig meget over samarbejdet med Mair's og Street Food om Øltræf 2020. Vi er nye spillere i samarbejdet i Gothersgade Syd, og jeg er imponeret over den måde, vi er blevet modtaget af både Mair's og Street Food, siger Alex Bach Kristensen, medejer af Fredericia Brewpub, i en pressemeddelelse.

Arrangementet bliver selvfølgelig afviklet med respekt for den nuværende Covid-19-situation, som alle befinder sig i. Derfor vil afviklerne gøre alt, hvad de kan for at sikre, at gæsterne på Øltræf 2020 ikke står for tæt.

Boderne med øl vil være spredt ud over et stort område, og der vil være folk som går rundt på pladsen og holder øje med, at der ikke er for mange samlet på et sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny Madsby-børnehave på vej: Her er placeringen, politikerne ønsker

Fredericia

Drop nationale test i Fredericia, foreslog Enhedslisten: Usædvanlig alliance bakkede op

Fredericia

Tirsdagens coronatal: Smittetrykket falder fortsat i Fredericia

Annonce