Annonce
Vejle

I denne uge tørner de sammen: Her kan du høre kandidaterne

Mange af de lokale kandidater til folketingsvalget 5. juni var til morgenkaffe på avisen dagen efter, at valget blev udskrevet. I denne uge går debatmøderne for alvor i gang. Foto: Mette Mørk
Brede paneldebatter i Finlandsparken og på sygeplejeskolen mandag og tirsdag - duel i Vindinghallen onsdag.
Annonce

Vejle: I anden uge af valgkampen kommer der for alvor gang i de offentlige vælgermøder.

På forhånd er der i Vejle udsigt til to store paneldebatter og en tvekamp i ugens løb, og flere kan komme til.

Allerede i aften tørner syv kandidater sammen på Nørremarken - mere præcist i Beboerhuset, Finlandsvej 103 A. Her skal Karina Lorentzen Dehnhardt (SF), Niels Flemming Hansen (K), Flemming Leer Jakobsen (EL), Christoffer Melson (V), Ole Lynggaard Jørgensen (R), Rune Ranaivo Bjerremann (AL), Mikkel Bjørn Sørensen (NB) og René Vilstrup-Bie (S) blandt andet diskutere bolig- og socialpolitik og parallel-samfund ved det offentlige møde, der varer fra klokken 19 til 21.

Annonce

Sundhed i centrum

Tirsdag er det Sygeplejestuderendes Landssammenslutnings Vejle-afdelings tur til at være vært for en debat med fokus på fremtidens sundhedsvæsen.

Det er arrangeret i samarbejde med Social- og Sundhedsskolen Vejle-Fredericia-Horsens, Dansk Sygeplejeråd kreds Syddanmark og Vejle Sygehus.

Arrangørerne har samlet et panel, der består af Christoffer Melson (V), Kenneth Fredslund Petersen (DF), Katri Søgaard (K), Steen Holm Iversen (LA) samt Rasmus Vestergaard (EL). Arrangementet er åbent for alle og foregår på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, der blandt andet varetager sygeplejeuddannelsen i Vejle. UCL holder til på Vestre Engvej 51C, Vejle, og mødet holdes i auditoriet klokken 17-19.

Annonce

Duel i Vinding

Mens der er repræsentanter for mange partier med ved møderne mandag og tirsdag, er det et snævrere felt, der stiller op onsdag formiddag i Halvni-klubben. Ved vælgermødet i Vindinghallen, der arrangeres i samarbejde med Vejle Amts Folkeblad, er feltet skåret ned til to lokale kandidater, socialdemokraten Birgitte Vind og Venstres Christoffer Melson.

Klubben i Vinding har efterhånden en tradition for at invitere de to store partiers kandidater til duel. Før byrådsvalget i 2017 var det borgmesterkandidaterne Jens Ejner Christensen (V) og Søren Peschardt (S), der udfordrede hinanden.

Mødet indledes med morgenmad fra klokken 8.30, og selve debatten indledes klokken 9.15. Alle er velkomne, men da der er servering, skal der betales for morgenmaden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce