Annonce
Livsstil

I Gårslev kommer de kravlende til motion - og flere er på venteliste

Træningsholdet Gårslev Motion & Fitness har haft fuld tilslutning i de to måneder, som holdet har eksisteret. Privatfoto: René Voss
gårslev - Gårslev Motion & Fitness startede egentlig som et hold for René Voss. Han havde været på et livsstilskursus i Skjern sidste år og tabt en masse kilo. Men da han begyndte som håndboldtræner i Gårslev, måtte han fokusere mere på det praktiske og hverdagen end på sin egen træning.

Fantastisk interesse

- Der begyndte at komme lidt kilo tilbage på sidebenene igen og jeg tænkte: "Nej, det går ikke." Så jeg begyndte at spørge lidt rundt, om der var nogen der havde lyst til at motionere sammen med mig i Gårslev Hallen, siger René Voss.

Og det var der rigtig mange, der havde lyst til. Faktisk så mange, at René Voss hurtigt måtte sande, at han ikke blot havde fundet sig nogle træningsmakkere, han havde faktisk startet et helt hold med folk på venteliste.

- Der meldte sig rigtig hurtigt 30 personer, så jeg var faktisk nødt til at lukke for tilmeldingen. Det overraskede mig, men det er super fedt. De giver sig allesammen 100 procent, jeg er meget imponeret over deres engagement, siger René Voss.

Alle kan være med

Gårslev Motion & Fitness har trænet to gange om ugen siden april. Træningen består af kegleløb, to gange cirkeltræning med i alt 17 stationer og en masse kravling. Medlemmerne spænder fra 14-60 år og deres form er meget forskellig.

- Et par af de unge er virkelig i god form, mens nogle af de øvrige lige er startet med at træne. Men alle kan være med og vi presser hinanden. Det er hårdt, men sjovt, og alle kan være med, forklarer René Voss.

Træningen forsætter foreløbig juni måned ud og René Voss håber, at den måske kan forsætte hele sommerferien.

Vil gerne flytte udenfor

- Jeg kunne godt tænke mig at rykke træningen udenfor, hvis vejret forsætter som nu. Men der skal selvfølgelig være nok interesserede. Men det ville virkelig være skønt, siger René Voss.

Han håber, at Gårslev Motion & Fitness kan forsætte sin succes efter ferien. Det bliver dog ikke afklaret før haltiderne i Gårslev Hallen er blevet fordelt.
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Fredericia

Rambøll om cirkelbroen: - Når vi laver en fejl, så står vi ved det

Annonce