Annonce
Debat

I hælene på en sygehussvindler

Ugen hvor der faldt dom i sagen om svindel på Vejle Sygehus, men vi ikke kom nærmere nyt græs på stadion.

Tilbage i efteråret 2019 fik vi på redaktionen nys om, at der var foregået noget svindel på Vejle Sygehus, og to af avisens dygtige journalister, Zarah Leth Grothe og Michelle Madsen, begyndte at grave i sagen.

Og der dannede sig et billede af en omfattende svindel, en sag der blandt andet trak tråde til en lokal fodboldklub. For at sige det mildt, var der ikke meget medspil fra sygehusets side, men det holdt ikke de to journalister tilbage.
I denne uge faldt der så dom i sagen, og Avisen Danmark lavede en podcast med en snak om hvordan det var at være i hælene på en svindler. Du kan finde podcasten via dette link.

Det er en af de historier, hvor man som lokalavis ranker ryggen over den dybdeborende journalistik vi som lokalmedie har lavet.

Annonce

Du finder herunder selvfølgelig også link til vores dækning i denne uge af sagen.

Og her kommer så ugens anbefalinger.

Dom for svindel på sygehus

Vejle Sygehus. Foto: Mette Mørk

Der faldt i denne uge dom over en indkøbschef på Vejle Sygehus, der blev taget i at svindle for millioner.

Læs historien her.

Corona lukkede Givskud

Efter offentliggørelsen af de dagelige coronatal står det klart, at Givskud Sogn lukker ned, og det påvirker også Givskud Zoo. Arkivfoto: Mette Mørk

Corona spøger fortsat i vores samfund, og det fik konsekvens for Givskud i denne uge. Her måtte man lukke ned på grund af for høje smittetal.

Læs mere her.

19-årig knivdræbt

Passagen ved Nørretorv i Vejle, hvor en 19-årig blev knivdræbt natten til lørdag 29. maj 2021. Fotograferet tirsdag aften 1. juni. Foto: Kristian Pahus

Forrige weekend blev en 19-årig mand stukket ned i området omkring Nørretorv i Vejle. Drabet førte en stribe af anholdelser med sig.

Læs mere her.

NPV har ikke investorer på plads

Posthus og posthusgrunden. Foto: Mette Mørk

NPV - selskabet bag det store projekt på Posthusgrunden, har endnu ikke investorerne på plads.

Læs om det her.

Fortsat intet nyt om græs på stadion

Så fint kan det se ud - men sådan var det ikke tilbage i februar.. Privatfoto

Folk der så fodbold i tv fra Vejle Stadion i februar og marts undrede sig over, at det foregik på en pløjemark, og ikke et græstæppe. Det vil man gerne gøre noget ved, men i byrådet kan man ikke enes om hvordan.

Læs mere om det her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce