Annonce
Mindeord

I mindeord om historieinteresseret frivillig: Vi kommer til at savne Estrid her på museet og arkivet

Odder: Museumsinspektør Eva Schmidt har på vegne af alle på Odder Museum og Odder Lokalhistoriske Arkiv indsendt følgende mindeord:

Estrid Bay er sovet stille ind efter en periode med sygdom. Hun blev 81 år.

Estrid var et diskret og privat menneske, men samtidig også et meget aktivt og engageret menneske.

Hun var optaget af historien og tog endda sent i livet en historieuddannelse. Dette førte også til, at hun skrev flere historiske artikler.

Hun var jævnligt på museumsbesøg, og hun holdt af at rejse, gerne med et historisk indhold.

De senere år var hun også på højskole eller refugium.

Hun var tidligere bibliotekar og arbejdede i mange år på Odder Bibliotek.

Ved siden af sit arbejde her deltog hun i rigt mål i foreningslivet i Odder, og man kunne altid finde hende, når der var møder og foredrag i byen.

Blandt meget andet var hun gennem mange år bestyrelsesmedlem i Odder Folkeuniversitet og var desuden med til at lave forskellige arrangementer her. Fra 1995 i Odderegnens Lokalhistoriske Forening, hvor hun også var formand en række år.

Senest var hun næstformand i Odder Museums- og Arkivforening. Hun tog altid ansvar, og det var vigtigt for hende, at tingene blev gjort ordentligt og rigtigt.

Vi har kendt hende gennem mange år, hvor hun var frivillig på Odder Lokalhistoriske Arkiv. Her har hun både lagt et stort stykke arbejde med registrering, arkivvagter m.v. og været et dejligt menneske at være sammen med.

Hun var også med i redaktionen af vores årsskrift, "I Godt Selskab", hvor hun både skrev artikler, referater og sørgede for, at registeret altid var opdateret.

Vi kommer til at savne Estrid her på museet og arkivet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Butikker kan ikke forsikre sig mod tyveri: Tabet skal dækkes af de lovlydige kunder eller ejeren selv

Annonce