Annonce
Læserbrev

I replik: Jeg kender ikke til disse initiativer, og det er jo egentligt heller ikke relevant i denne sag

Annonce

Læserbrev: Mit læserbrev fra lørdag 19. oktober ("Et kup i Sanddal", red.) har skabt en reaktion på den lukkede Facebook-gruppe hos Sanddal Haveforening af 1950.

Her kalder Brian Søndergaard Fuglsang mit læserbrev for besynderligt og ligegyldigt. Han mener, at den ny bestyrelse, hvor hans kone er medlem, siden den famøse generalforsamling i marts har søsat flere gode initiativer, end hvad deres forgængere har gjort i de sidste 10 år.

Brian Søndergaard Fuglsang henviser til, at den ny bestyrelse på det halve år har arrangeret sankthansaften med livemusik, plantet en allé med frugttræer, renoveret trappen ned til stranden, etableret en legeplads og opstillet borde og bænke på fællesarealet på stranden.

Jeg kender ikke til disse initiativer, og det er jo egentligt heller ikke relevant i denne sag. Jeg hæfter mig kun ved, hvad jeg under et privat besøg i Sanddal fik fortalt om, hvad der var sket på generalforsamlingen.

Det vakte min harme, at to medlemmer fra et lille mindretal, hvor den ene ovenikøbet er advokat, i dagens Danmark kan slippe afsted med at kuppe deres forslag igennem udenom flertallet om at fælde de sidste træer på foreningens strandareal.

At kuppet var nøje planlagt, blev cementeret dagen efter, da træerne af et anlægsgartnerfirma blev skåret ned til roden.

Dette forholder Brian Søndergaard Fuglsang sig ikke til i sit indlæg. Det er åbenbart ligegyldigt, for nu "kører det for foreningen til gavn for alle" er åbenbart hans argument.

Poul Bech. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Byggerod i Føtex City: Varehus udvider og bliver testbutik for nyt koncept

Fredericia

Nyt trænings- og legeområde undervejs: Ombygning af sundhedshuset rykker udenfor

Annonce