Annonce
Læserbrev

Idioten bag rattet skal fjernes fra vejen

Bag tremmer med dem, straksdom, og døm dem for drabsforsøg.

Læserbrev: Problemet vanvidsbilister er endt i kun at handle om penge: Hvem skal betale, når terrorristens bil skal konfiskeres, og hvor er det uretfærdigt for udlåner eller leasingselskabet, og hjælper det overhovedet noget som helst?

Der er efterhånden ikke nogen, der taler om idioten bag rattet i bilen. Det er trods alt ham, der er problemet , som jeg mener, kort og godt skal fjernes fra vejen.

Jeg har svært ved at se forskel på, om man skyder vildt om sig med en pistol på åben gade, eller man kører sindssygt over for rødt og tilsidesætter alle færdselsregler med 180 km/t.

Bag tremmer med dem, straksdom, og døm dem for drabsforsøg.

Jeg har ikke begreb om jura, men folk med så ekstrem væremåde er farlige for os alle, uanset hvis bil de kører i.

Annonce
Bent Wedel. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Pigerne skærer sig selv og taler om selvmord: Dokumentar afslører tech-giganternes ansvarsløshed

DR satte mandag med dokumentaren "Døde pigers dagbog" fokus på et hemmeligt digitalt netværk på Instagram for unge piger, hvis tanker kredser om selvskade og selvmord. På det sociale medie deler omkring 1000 psykisk sårbare piger voldsomme billeder af eksempelvis dybe snitsår, og de udveksler konkrete metoder til at begå selvmord. Programmet åbner op til en verden af psykisk sygdom og sårbarhed. Nøglen til den lukkede verden er tragisk, mindst syv piger i netværket har begået selvmord. I dokumentaren står moderen til en af de syv piger modigt frem sammen med tre af de "overlevende" piger fra netværket. Netværket har i første omgang spillet en positiv rolle i de unge pigers liv, der kan minde om en sorggruppe. Her har de i et digitalt fællesskab fundet trøst og mødt ligesindede. Negativt har netværket ifølge eksperter inspireret pigerne til at øge frekvensen og graden af selvskade. Instagram-netværket har normaliseret selvskade, uden at nogen professionelle har kunnet gribe ind. I netværket er der blevet delt omkring 100.000 opslag, hvor langt de fleste handler om selvskade og selvmord. Instagram har ikke grebet tilstrækkelig ind til trods for angiveligt flere tusinde opslag, der tydeligt overskrider deres egne regler.

Fredericia

Ved du noget?: Uønsket vaskebjørn kørt ned ved afkørsel 59

Annonce