Annonce
Fredericia

Idrætsprismodtager mistede hest - nu træner børnene på træhest

Sarah Christiansen modtog prisen for årets anderledes idrætshistorie. Foto: Peter Leth-Larsen

Fredericia: Sarah Christiansen fra Fri Voltige modtog onsdag aften prisen som Årets anderledes idrætshistorie til Idrætsfesten i Fredericia Idrætscenter.

Hun har selv dyrket voltige, gymnastik på hesteryg, i omkring 14 år, men har de senere år kastet sig over trænergerningen. Men hendes elever havde ingen hest, så de trænede på en træhest, indtil de sidste år fik en ny hest.

Træningen foregår i Egum Rideklub for de 10 piger, der troligt møder op til træning. Men i sommerferien sidste år blev den nye hest syg.

- Den har fået asmatisk bronkitis, så den kan ikke tåle støv og kan derfor nok ikke gå som voltigehest i en hal mere. Så nu står vi uden hest igen, fortæller Sarah Christiansen.

Derfor træner pigerne videre på træhesten, for Dansk Rideforbund har oprettet træhestestævner, og holdet håber at kunne komme til DM i Tivoli senere på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Få overblikket: 1. maj-festen er aflyst, men hvad med Sommerrock og alt det andet?

112

Aflåst motorcykel sjålet fra Oldenborggade

Læserbrev

Midt i en corona-krise: Isolation kan være fatal for mange

Læserbrev: Coronavirus er farlig på mange måder. Det er den blandt andet, fordi den er med til isolere borgere med psykiske problemer. For at mindske risikoen for spredning af corona bliver mange af borgerne bedt om at opholde sig inden døre. Det påvirker dem, og risikoen for angst, tankemylder og rastløshed er nærliggende. Det er især unge borgere med psykiske problemer, de er usikre og bliver nemt ladt i stikken. Alle vores kræfter går til corona i øjeblikket. Jeg har derfor spurgt kommunaldirektøren om, hvad gør vi for, at den gruppe af sårbare unge ikke bliver glemt og hvilke tiltag, der sat i værk. Er der for eksempel iværksat en løbende vurdering? Følger vi op telefonisk? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på i tider som disse. Som byrådsmedlem kan jeg ikke vide alt, det erkender jeg, men jeg kan gøre et forsøg på, at finde ud af det. Noget af det værste, der kan ske, er, at borgere - unge som ældre - med psykiske problemer bliver glemt. For borgere med psykiske problemer, der bliver glemt, kan det være lige så farlig som coronavirus, hvis de ikke får den rette behandling. Behandling og støtte er lige så vigtig for en psykisk ramt borger som kemo for en kræftpatient.

Fredericia

I corona-stilhed ombygges p-plads og facade renoveres ved Fredericia Realskole

Fredericia

Tidligere X Factor-deltager skaber glæde med koncert hver dag under coronaen

Fredericia

60 pigehold er lige nu klar til fodboldcup i Madsby - men corona afgør hvornår

Annonce