Annonce
Fredericia

Ikke meget gang i den for studerende i Fredericia på denne side af sommer: Socialt samvær aflyses igen

Skoleelever og studerende vil gerne kunne mødes til sjov og hygge, mens de læser i Fredericia. Kommunen støtter med en række arrangementer i indsatsen Studieby Fredericia. Men corona aflyste det meste i 2020. Sådan bliver det også i 1. halvår 2021. Her er vi tilbage i 2013, på sidste skoledag i maj. Elever fra den daværende Skjoldborgvejens Skole er klar til ballade. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Annonce

Fredericia: Kommunen vil gerne stå for en masse sjov for skoleelever og studerende, så Fredericia bliver attraktiv at læse i.

Derfor arrangeres der studiestart-events for 10. klasserne, gymnasiet, HF, handelsskolen og de tekniske uddannelser, og der har blandt andet også været studiecaféer og studieforummøder under paraplyen Studieby Fredericia. Også for de videregående uddannelser.

Corona har imidlertid aflyst eller udskudt det hele i 2020. Nogle arrangementer er foregået online, og det er også lykkedes at invitere de unge til intimkoncerter med afstand og sprit - til udvortes brug.

Byrådets uddannelsesudvalg har netop gjort status i denne sørgelige tid og stået overfor beslutningen: A) Skal der åbnes op igen i løbet af 1. halvår 2021 i takt med, at restriktionerne i samfundet lempes? Eller B) Skal alt på nær lidt onlinetræf på ny aflyses for at være på den sikre side og for at give ro til planlægning af Studieby Fredericia for 2. halvår 2021?

Valget blev B, oplyser udvalgsformand Pernelle Jensen (V). Kii.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
FC Fredericia

Top-6 er i alvorlig fare: FC Fredericia tabte vindblæst slag i Helsingør

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Fredericia

Butiksformand: Corona var den øjenåbner der skulle til - nu er det de fysiske butikkers tur

FC Fredericia For abonnenter

Karakterbogen: Et angreb uden bid blev igen dyrt for FC Fredericia

Annonce