Annonce
Alarm 112

Kvinde sigtet efter tur med ukrudtsbrænder: Der gik ild i låge til skur

TrekantBrand har det seneste døgn været ude til både en forurening og en villabrand. Sidstnævnte viste sig at være ild i en låge. En ukrudtsbrænder var synderen. Arkivfoto: Kathrine Jensen
Annonce

Skærbæk: I de tidlige morgentimer onsdag rykkede TrekantBrand ud til en villa på Overgade i Skærbæk. Meldingen gik på, at der var ild i en villa, men ifølge indsatsleder ved TrekantBrand, Johnny Rasmussen, var det "gudskelov ikke så voldsomt”.

Villaejeren havde tirsdag været i gang med ukrudtsbrænderen, og varmen derfra havde fået fat i en trælåge ind til et skur. Det havde så glødet og ulmet siden da.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at det i den forbindelse har sigtet en 54-årig kvinde for overtrædelse af Beredskabsloven.

Det var en forbipasserende, der onsdag morgen alarmerede politiet, da pågældende så, at der var ild i lågen.

Indsatslederen berettede desuden om en mindre forurening på Skærbækvej tirsdag eftermiddag. Her havde en bil smidt lidt diesel på vejbanen, og brandvæsenet fik suget brændstoffet op med kattegrus.

Annonce
Annonce
Fredericia

Spørgelystne fredericianere havde masser af input til byudvikling: Forslag om legeplads, byhaver, showrooms til webbutikker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Sådan er corona-tallet torsdag: Fredericia rykker ned ad liste

Fredericia

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Fredericia

Corona: Smittetal er stabilt på gymnasium - ét nyt tilfælde

Annonce