Annonce
112

Indbrud i tøjbutik: Tyve gik efter mærkevarer

Tirsdag morgen stod desværre på helt andre opgaver end tøjsalg for personalet hos Sebtohouse på Vejlevej. Tøjbutikken blev ramt af et indbrud. Foto: Klaus Madsen
Tyve smadrede tirsdag morgen indgangsdøren til Sebtohouse på Vejlevej med en stor flise. Tyvene gik direkte efter mærkevarer som Calvin Klein og Tommy Hilfiger. - Hold godt øje, hvis I bliver tilbudt billige varer, lyder det fra butikken.

Fredericia: Glassplinter lå spredt ud over fortovet til Sebtohouse på Vejlevej tirsdag formiddag.

Butikken, som sælger tøj, sko og acccessories, blev ramt af et indbrud, hvor tyvene smadrede indgangsdøren med en stor flise eller sten. Glasdøren blev bøjet ind, så der var åbent. Herefter var tyvene inde i butikken og gik målrettet efter bestemte varer.

- Det er mærkevarerne, de er gået efter. Tommy Hilfiger og Calvin Klein, fortæller Bettina Roed, som er salgsassistent i butikken.

Endnu er der ikke overblik over, hvor meget der er stjålet. Men der er taget mange jakker, frakker, sko, tasker, tøj og undertøj.

- Man bliver da ked af det, når sådan noget sker. Men jeg bliver også vred. Det er lidt voldsomt, siger salgsassistent Anne Josefsen.

Annonce
Politiet var tirsdag forbi hos Sebtohouse på Vejlevej efter indbruddet. Foto: Klaus Madsen

Hold godt øje

De ansatte blev tilkaldt klokken 7.15, efter at indbruddet var blevet opdaget. Butikken var herefter lukket tirsdag formiddag, da skydedøren ikke kunne åbnes efter tyvenes hårdhændede indgang.

Hele formiddagen gik tiden med at tilkalde politi og andre praktiske gøremål. For eksempel skal der findes en håndværker, som kan ordne døren.

Politiet var forbi butikken tirsdag formiddag, hvorefter personalet fik lov til at rydde op. Desuden skal videomateriale nu kigges igennem.

- Folk skal holde godt øje, hvis de bliver tilbudt de her mærkevarer til en lav pris. Det vil være til stor hjælp for os, hvis folk holder øje med det, siger Anne Josefsen.

Personalet satser på at åbne igen ved middagstid tirsdag.

Sådan så indgangsdøren ved Sebtohouse ud efter indbruddet. Foto: Klaus Madsen
Døren til Sebtohouse fik en hårdhændede behandling ved indbruddet, så der var meget oprydningsarbejde for butikken tirsdag formiddag. Foto: Klaus Madsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce