Annonce
Vejle

Indbrud i varebil og villaer

Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: På Hvedevangen i Bredballe har en tyv skaffet sig adgang til en villa ved at bryde et vindue i haven op med et koben. Fra villaen er der forsvundet et pengebeløb, et damearmbåndsur samt diverse damesmykker. Indbruddet skete mellem søndag klokken 16 og mandag klokken 12.

På Spangager havde der ligeledes været ubudne gæster. Her havde man dog glemt at låse døren, så tyven havde fri adgang til huset. Tyveriet skete mellem søndag klokken 14 og mandag klokken 07. Fra stedet er der forsvundet en bærbar computer.

En nabo mener at have set en mulig gerningsmand gå fra stedet. Han beskrives som værende en mand mellem 20 og 30 år, udlænding, brun hudfarve og med mørke, mellemlange krøller. Han havde en blå-sort hættetrøje på og mørke bukser. Han bar en blå rygsæk. Skulle nogen have oplysninger til sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114, oplyser Sydøstjyllands Politi.

En varebil på Egevang blev mellem fredag klokken 17 og mandag klokken 07 også ramt af indbrud. Her har man knust højre siderude og stjålet to benzinkort til Circle K. Der er ikke overblik over, om andet skulle være stjålet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce