Annonce
112

Indbrudsregn over parkeringsplads ved bowlingcenter: Tyven slog til midt i åbningstiden

Tyven slog til, mens det var mørk, men centeret stadig havde åbent. Det giver politiet lidt bedre muligheder i en efterforskning. Foto: Søren Gylling
En ukendt gerningsmand begik torsdag aften fem indbrud i biler, der holdt parkeret på parkeringspladsen ved Bowl N' Fun. Tyven slog til midt i åbningstiden, og det kan give politiet bedre muligheder i en efterforskning.

Kolding: Den mørke tid er over os, og det betyder, at indbrudstyvene har gode arbejdsbetingelser, når de kan foretage deres ugerninger i ly af mørket.

Det udnyttede en tyveknægt til at begå en række indbrud i biler, der holdt parkeret ved Bowl N' Fun torsdag først på aftenen. Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, oplyser, at der midt i bowlingcentrets åbningstid blev begået hele fem indbrud i biler, der holdt på parkeringspladsen.

Det præcise tidspunkt er ukendt, men vicepolitiinspektøren fortæller, at politiet har snævret tidspunktet ind til et sted mellem 17.50 og 19.50.

- Det er sjældent, at tyverier fra biler foregår på de her tidspunkter, og derfor giver det os mulighed bedre muligheder for at efterforske. Så hvis der er nogen, der har set det mindste, så må de gerne henvende sig til os, siger Finn Ellesgaard Nielsen.

- Der er naturligvis stor sandsynlighed for, at det er samme gerningsmand, der står bag tyverierne, siger han.

Annonce

Gem dine ting

Finn Ellesgaard Nielsen fortæller, at alle fem biler på parkeringspladsen har fået knust en rude, og at der fra fire af dem er blevet stjålet tasker eller rygsække, hvori der lå en computer. Der blev intet stjålet fra den femte bil.

- Til en forebyggende oplysning vil jeg sige, at det er vigtigt, at der ikke ligger noget af værdi synligt fremme, som kan friste svage sjæle, siger vicepolitiinspektøren.

Foruden biltyverierne ved Bowl N' Fun blev der tidligere på dagen også begået et tyveri fra en bil, der holdt parkeret på Ny Vestergade. Her blev der ligeledes stjålet en taske med en computer, lige som bilen også fik knust en rude. Indbruddet i bilen skete mellem 13.30 og 14.30.

- Det kan sagtens være samme mand, men når det er sket et helt andet sted på et helt andet tidspunkt, kan vi ikke sige det med sikkerhed, siger Finn Ellesgaard Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Rickey opdagede brand: Frygtede sovende beboere i tidligere bordel

Annonce