Annonce
112

Indbrudstyv særdeles aktiv på to veje: Prøvede at bryde fire boligblokke op

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
112

Fredericia: En desværre meget ihærdig tyv har været på spil flere steder på Lundingsvej og Fælledvej. Der er anmeldt fire forsøg på indbrud, oplyser politikommissær, Kenneth Nielsen, Sydøstjyllands Politi.

I to boligblokke på Lundingsvej har en ukendt med vold prøvet at tvinge indgangsdøre, kælderdøre og nøglebokse op. På tidspunkter mellem mandag klokken 12 og tirsdag morgen klokken 09. Der ses mærker på stedet, men det lykkedes heldigvis ikke gerningsmanden at komme ind. Det samme er tilfældet i to boligblokke på Fælledvej, oplyser politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Naboer sender brev til byråd før afgørelse om stort boligprojekt: - Stop dem i at vedtage en stor skandale

Læserbrev

Midt i en corona-krise: Isolation kan være fatal for mange

Læserbrev: Coronavirus er farlig på mange måder. Det er den blandt andet, fordi den er med til isolere borgere med psykiske problemer. For at mindske risikoen for spredning af corona bliver mange af borgerne bedt om at opholde sig inden døre. Det påvirker dem, og risikoen for angst, tankemylder og rastløshed er nærliggende. Det er især unge borgere med psykiske problemer, de er usikre og bliver nemt ladt i stikken. Alle vores kræfter går til corona i øjeblikket. Jeg har derfor spurgt kommunaldirektøren om, hvad gør vi for, at den gruppe af sårbare unge ikke bliver glemt og hvilke tiltag, der sat i værk. Er der for eksempel iværksat en løbende vurdering? Følger vi op telefonisk? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på i tider som disse. Som byrådsmedlem kan jeg ikke vide alt, det erkender jeg, men jeg kan gøre et forsøg på, at finde ud af det. Noget af det værste, der kan ske, er, at borgere - unge som ældre - med psykiske problemer bliver glemt. For borgere med psykiske problemer, der bliver glemt, kan det være lige så farlig som coronavirus, hvis de ikke får den rette behandling. Behandling og støtte er lige så vigtig for en psykisk ramt borger som kemo for en kræftpatient.

Fredericia

I corona-stilhed ombygges p-plads og facade renoveres ved Fredericia Realskole

Fredericia

Få overblikket: 1. maj-festen er aflyst, men hvad med Sommerrock og alt det andet?

Fredericia

Tidligere X Factor-deltager skaber glæde med koncert hver dag under coronaen

Annonce