Annonce
112

Mistede kontrollen: Indsatsleder røg i grøften på vej til brand i Pjedsted

En indsatsleder fra Trekantbrand måtte tages ud af vagten et par timer lørdag. På turen til en brand ved Pjedsted ramte han ind i glatte veje ved Hejse Kro. Der fik bilen til at skride ud. Derfor måtte en kollega fra Vejle tage over. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Turen til Pjedsted blev for en indsatsleder i Trekantbrand afsluttet brat, da han i rundkørslen ved Hejse Kro ramte ind i aquaplaning. Bilen - og indsatslederen - røg en tur i grøften.

Fredericia: Da indsatslederen fra Trekantbrand lørdag eftermiddag blev sendt mod Pjedsted til en brand i en villa, endte pågældende i stedet i grøften. Det oplyste brandvæsenet selv på Twitter lørdag.

Mandag bekræfter Casper Christensen, operationschef ved Trekantbrand, at en indsatsleder var involveret i et solouheld.

- På tidspunktet, hvor udkaldet kommer, kommer der samtidig noget lignede et skybrud. Så det står ned i stænger derude, fortæller Casper Christensen.

I rundkørslen ved Hejse Kro lå der så meget vand på kørebanen, at indsatslederen kørte ind i såkaldt aquaplaning, skred ud fra vejbanen og ned i grøften.

Annonce

Måtte sunde sig

Heldigvis kom han kørende i relativ lav fart på grund af rundkørslen, men han mistede altså alligevel kontrollen over indsatsleder-bilen.

- Han mistede kontrollen over bilen, men han kom ikke til skade, forsikrer operationschefen.

Det var Casper Christensen selv, der lørdag var ude og hente indsatslederen, og han blev efterfølgende taget et par timer ud af vagtplanen ’for at sunde sig’, fortæller Casper Christensen. Det blev derfor indsatslederen fra Vejle, der var på brandstedet i Pjedsted lørdag eftermiddag, indtil den uheldsramte indsatsleder var på benene igen.

Der er altid fire indsatsledere på vagt i Trekantbrand, så de kan tage over for hinanden, hvis der som i lørdags bliver brug for det.

Bilen – den er ved at blive gjort klar igen. Den pådrog sig ’mindre skader’ under mødet med grøften.

Søndag foregik desuden det sidste slukningsarbejde af branden på Fiskebækvej ved Pjedsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce