Annonce
112

Indsatsleder om brand: Det var tæt på for Vonge Kro

En brand ramte Vonge Kro torsdag morgen. Ni brandfolk brugte næsten to timer på at begrænse skaderne. Arkivfoto: Jim Hoff
Der blev ringet 112 om branden på Vonge Kro. Var det sket få minutter senere, ville kroen nok være gået tabt.
Annonce

Vonge: Det var heldigt, at en eller anden ringede 112 torsdag morgen kort før klokken fem og fortalte, at der var brand i Vonge Kro.

- Var der gået fem til 15 minutter mere, ville hele tagkonstruktionen være røget, siger indsatsleder Jan Lehmann fra TrekantBrand.

Med de følgeskader af røg og slukningsvand, det kunne give kroens halvandenplans bygning, kunne den være svær at reparere.

Da brandfolkene ankom, kunne de se røgudvikling, og da en serviceringslåge til loftsrummet blev åbnet, var der synlige flammer.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at det sandsynligvis var en ældre ventilationsmotor, der gav anledning til branden, hvis opståen der intet mistænkeligt er ved, ifølge vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

Branden havde bredt sig i et ventilationsrør. Brandfolkene slog hul i taget, så ilden kunne slukkes. Det arbejde var færdigt 06.45 efter knap to timers indsats. Station Tørring stod for arbejdet med indsatsleder fra Vejle. I alt ni mand med sprøjte, tankvogn og indsatsleder bil var i sving på Bygaden i Vonge.

Herefter er ansatte fra skadeservice tilkaldt for at rydde op. Umiddelbart lykkedes det at begrænse skaderne til køkkendelen af bygning, mens andre lokaler, herunder krostuen, ikke blev berørt.

Annonce
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fredericia For abonnenter

FHK's liga-ambitioner fik første prioritet da FIC skulle bygges om - bredden måtte vente

Annonce