Annonce
Fredericia

Indsatsleder sender stor tak til lastbilchauffør: Hjalp med at få genåbnet broen

Fyns Politi oplyste onsdag aften, at chaufføren i det væltede køretøj var i god behold. Ifølge dem skete uheldet, da anhængeren væltede og ramte broens gelænder efter et kraftigt vindpust. Arkivfoto: Vibeke Volder

Fredericia/Middelfart: - Jeg vil gerne sige tusind tak for hjælpen. Det var dejligt, han ville hjælpe os med det.

Sådan lyder det torsdag fra indsatsleder ved TrekantBrand Hans Egon Bendorff. Rosen er rettet mod en lastbilchauffør, der bidrog til en succesfuld aktion på Den Ny Lillebæltsbroen onsdag aften.

Her var broen en kort overgang spærret i vestgående retning.

Annonce

Ifølge Hans Egon Berndorff lød den oprindelige melding, at der hang et køretøj ud fra broen, men så alvorligt var situationen dog ikke. Han fortæller, at det var en større ladbil med en presseningstrailer, der var væltet og spærrede de tre spor i vestgående retning.

- Vi fik den rejst op via noget spil fra vores redningsvogn. Der var ikke sket noget med traileren, så han kunne godt rulle videre. Så vi fik en af de store lastbiler ude på broen til at køre op på siden for at skærme for vinden, for traileren var tom, og ellers ville den vælte igen.

Herefter kunne ladbilen i læ af den større lastbil sikkert fortsætte turen over Lillebælt.

- Det virkede rigtig godt, og det tog ikke ret lang tid, før motorvejen var åben igen.

- Jeg fik aldrig snakket med chaufføren, der hjalp os til at dække den af, men det var dejligt, han ville hjælpe os med det, siger Hans Egon Berndorff.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Intern afdækning afslører nyt rod: Kommunen skal betale 100.000 kroner tilbage

Annonce