Annonce
Fredericia

Indsigelser mod dispensation har haft virkning: Skovhave-projekt i ny politisk runde

Hvis Skovhaveprojektet skal realiseres, som arkitekterne ønsker det, skal der dispenseres fra 90 boliger til 141. Dispensationen vil kun påvirke antallet af boliger ikke bebyggelsesprocenten, som stadig vil være på 50. Men en række høringsvar og et informationsmøde den 9. januar betyder, at politikerne vil kigge på dispensationen i by- og planudvalget igen den 15. januar. Prospekt: Luplau/Poulsen
Dispensation til 141 boliger frem for 90 på Mosegårdsvej i Erritsø skal omkring en politisk vurdering i januar. Politikerne træffer her den endelige beslutning i kølvandet på høringsfase og informationsmøde.
Annonce

Erritsø: Den 9. januar er beboere omkring det tidligere plejehjem Skovhave inviteret til informationsmøde om det kommende byggeprojekt på grunden. Mødet skal blandt andet forklare baggrunden for, at der kan gives dispensation til at bygge 141 boliger i stedet for de 90, som lokalplanen åbner mulighed for.

Den endelige beslutning om dispensation bliver først afgjort af politikerne i by- og planudvalget på deres møde den 15. januar. Det bekræfter formand for by- og planudvalget Steen Wrist Ørts.

Derfor opfordrer medlem af grundejerforeningen på Mosegårdsvej Steen Ravn til, at så mange som muligt møder op til informationsmødet.

- Det er vigtigt at man kommer og giver sin mening til kende forud for udvalgsmødet, påpeger Steen Ravn.

Da projektet for Skovhave-grunden blev behandlet politisk første gang, besluttede politikerne at dispensationen til flere boliger kunne gives administrativt, hvis der ikke viste sig mange indsigelser. Dispensationen har været i høring og har en række indsigelser, som grundlæggende handler om bygningernes højde og de trafikale udfordringer, man forudser ved det ekstra antal boliger.

Politikerne får derfor sagen på dagsordenen en gang til i januar. Høringsvarene er også baggrund for, at det er besluttet at invitere til informationsmødet på Fredericia Uddannelsescenter den 9. januar.

Det er vigtigt, at folk kommer til informationsmødet om projektet, for dispensationen er ikke afgjort endeligt.

Steen Ravn, Mosegårdsvej

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Fredericia

Corona-testbiler på vej: I weekenden kan borgere blive testet

Fredericia

Investeringer på vej i midtbyen: Gothersgade Syd bliver permanent gågade

Annonce