Annonce
Middelfart

Indslev Bryggeri er gået konkurs: Direktør på jagt efter ny kapital

Direktør for Indslev Bryggeri Anders Busse Rasmussen kunne mandag i en mail orientere aktionærerne om, at bryggeriet mandag eftermiddag var blevet erklæret konkurs. Arkivfoto

Det lykkedes ikke direktør Anders Busse Rasmussen at rette skuden op. Mandag blev det lille bryggeri erklæret konkurs af Skifteretten i Odense på begæring af bryggeriet selv.

Opdateret klokken 14.00 med kommentar fra direktør, Anders Busse Rasmussen.

Indslev: Efter en række svære år med større og mindre underskud måtte direktør Anders Busse Rasmussen mandag erkende, at slaget var tabt for det lille Indslev Bryggeri i Indslev lidt uden for Middelfart. Det fremgår af den mail Anders Busse Rasmussen mandag sendte til bryggeriets aktionærer.

Brevet har følgende ordlyd:

Kære Aktionær i Indslev Bryggeri

Det er med dyb beklagelse at jeg må sende dig denne mail.

Efter længere tids intens kamp har vi desværre måttet erkende at det ikke længere er muligt at fortsætte driften af bryggeriet. Det betyder at vi her til eftermiddag er blevet erklæret konkurs ved skifteretten i Odense, og at der nu er indsat en kurator til at bestyre boet.

Jeg vil gerne benytte denne sidste lejlighed til at sige dig et dybfølt tak for din støtte og opbakning igennem årene. Både økonomisk, men også i form af hyggelige stunder på bryggeriet når vi har haft åbent hus og andre ting. Din støtte har betydet utroligt meget for mig, og de øvrige medarbejdere.

Desværre betyder konkursen at alle aktier i selskabet er tabt, men jeg vil opfordre alle til at undersøge forholdene omkring skattefradrag ved tab på aktier.

Jeg vil nævne at jeg i øjeblikket arbejder intensivt på at samle ny kapital, således at der er en mulighed for at drive bryggeriet videre i en ny sammenhæng, men der er intet der er sikkert på nuværende tidspunkt.

Tak for nu, og tak for de sidste godt 12 år! Jeg håber vi ses i den ene eller den anden sammenhæng i fremtiden.

Med venlig hilsen Anders Busse Rasmussen

Leder efter investorer

Anders Busse Rasmussen vil ikke ud med, hvor langt han er i processen med at redde bryggeriet.

- Jeg har ikke selv nogen penge at bidrage med. Målet er derfor at finde en eller flere investorer eller eventuelt en køber, som kan se mulighederne i bryggeriet. Jeg vil ikke sige, jeg er i dialog med nogen, men jeg har følere ude hos aktører, jeg mener kunne være relevante, siger Anders Busse Jensen til Fyens Stiftstidende.

Han gør dog opmærksom på, at tiden er knap.

- Bryggeriet må ikke være lukket for længe, for så bliver det for vanskeligt at komme tilbage, så vi skal have en afklaring senest i sidst i næste uge, hvis det skal lykkes, siger han.

Ifølge direktøren er de penge, som bryggeriets kunder har lagt i crowdfunding-projektet også tabt, hvis ikke det lykkedes ham at finde en ny investor.

Skifteretten oplyser, at advokat Mads Danielsen fra Codex Advokater i Vejle er indsat som kurator. Det har ikke været muligt at få fat i kurator, der sidder i møde.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Cyklisternes kaffepenge blev stjålet

Annonce