Annonce
Trekantområdet

Indstillet som årets underviser: Jens fra Fredericia er elsket af sine studerende

- I min verden begynder alt engagement med, at jeg selv viser, at jeg er engageret i forløbet, i faget, i firmaet jeg er ude i og også i de studerende. Jeg gør meget ud af folks navne og at finde ud af, hvem der er hvem. Og så kan jeg let huske dem herefter, fortæller lektor Jens Handberg. Underviseren fra Fredericia er nu indstillet til prisen som Året IBA Underviser. Foto: Maria Tuxen Hedegaard
Annonce

Fredericia: - Jens er lyttende og god til at fornemme og sætte tanker i gang hos os studerende med sine modspørgsmål. Men alt sammen på en behagelig måde, hvor man som studerende bliver udfordret uden at føle sig fortabt.

Beskrivelsen kommer fra key account manager på DSV i Horsens, Christine Lykke Sørensen. Hun har læst en akademiuddannelse i ledelse på IBA og har haft Jens Nyeland Handberg fra Fredericia som sin primære underviser på hele uddannelsen.

Hun er bestemt ikke ene om at være begejstret for ham som underviser. Så Jens er nu, sammen med fire kolleger fra IBA, indstillet til prisen som Året IBA Underviser.

Jens Nyeland Handberg er lektor og underviser på virksomhedshold for såvel private som offentligt ansatte. Lige nu har han særligt fokus på lederudvikling hos DSV og uddannelse og træning i forhandling hos HK.

Privat er han gift med Hanne og bor i Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce