Annonce
Fredericia

Daginstitutionen Peter Aage Gården indvier multibane og fejrer 25 års fødselsdag

På vegne af institutionen modtager Kirsten Hummemose Hansen beviset på, at Peter aage Gården nu er certificeret pædagogisk idrætsinstitution. Til venstre Grethe Sandholm fra VIA UC. Foto: Steen Højgaard
Peter Aage Gården fylder 25, og daginstitutionen fejrede onsdag også en certificering til pædagogisk idrætsinstitution, og en multibane på børnehavens område blev indviet.

Erritsø: Solen skinnede, og i luften var balloner i alle farver, da daginstitutionen Peter Aage Gården onsdag eftermiddag havde inviteret til fødselsdag med mere.

Det blev fejret, at institutionen i år har eksisteret i 25 år, og at den er blevet certificeret som pædagogisk daginstitution.

Samtidig blev en ny multibane på området med legepladser, træer med lysegrønne blade, bord-bænke-sæt og meget mere inden for hegnet indviet.

Ansatte fik én for én overrakt et diplom, der beviser, at vedkommende har gennemgået kurset "Fra institution til idrætsinstitution". Det er underskrevet af formanden for Danmarks Idrætsforbund, Niels Nygaard, og Poul Erik Philipsen, der er områdechef på VIA UC.

I daginstitutionen begynder dagen for børn og voksne med Morgensjov, og det handler om bevægelse.

- Vi er også ude at løbe og gå, og til det formål har sponsorer forsynet os med gule veste, nævnte lederen af daginstitutionen, Kirsten Hummelgaard Hansen, da hun bød velkommen.

Annonce

Kontakt

Daginstitutionen Peter Aage Gården

Gl. Landevej 45, Erritsø

7000 Fredericia

Pædagogisk leder Kirsten Hummelgaard Hansen:

kirsten.hansen@fredericia.dk

Snoren er klippet

Borgmester Jacob Bjerregaard (S) var inviteret til at klippe snoren til den ny multibane, og det gjorde han sammen med to børn, der blev præsenteret som Frederik og Lauge.

Arrangementet, der varede halvanden time, bød også på en eftermiddagsversion af institutionens morgensjov, som alle kunne deltage i.

Og der blev sunget fødselsdagssang med 25 gange hurra-råb, og derefter var der kagemand, kaffe, te og saftevand til alle, som havde lyst.

Og man kunne prøve forhindringsbanen på vuggestuens legeplads og forhindringsbanen på multibanen.

Flex-institution

Peter Aage Gården er en kommunal fleksinstitution normeret til cirka 110 børn i alderen 0-6 år.

De yngste børn er placeret i den ene bygning, og i samme bygning er der på første sal sprogværksted, personalestue, kontor og garderobe til personalet.

De øvrige børn er fordelt på tre fleksgrupper med navnene Bondestuen, Hønsegården og Slyngelstuen, som er i bygningen ved siden af. Her er børn på 2-6 år.

I Peter Aage Gården er ansat uddannede pædagoger og pædagogmedhjælpere, fortælles det videre på fredericia.dk.

I forældrerådet er udelukkende kvinder: Malene Andersen, Britt Nielsen, Britt Reck, Mette Yde, Kirsten Jacobsen, Mette Nielsen, Sussi Bruun, Anita Jensen og Monica Bøegh.

Peter Aage Gården har åbent mandag til torsdag kl. 6.30-16.30 og fredag kl. 6.30-16.00.

Hver enkelt medarbejdet fik et synligt bevis på at have gennemgået et kursus i at være idrætsinstitution. Grethe Sandholm fra VIA UC stod for overrækkelsen. Foto: Steen Højgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Fredericia

Hurtig proces på kort byrådsmøde: To projekter sendt i høring

Annonce