Annonce
Fredericia

Ingen grund til at blive hjemme: Gratis bybusser i Fredericia på valgdage

Gratis bybuskørsel i Fredericia på valgdagene til både EU-parlamentet søndag 26. maj og Folketinget grundlovsdag onsdag 5. juni. Foto: Sydtrafik

Fredericia: Der er gratis bybuskørsel til alle i Fredericia på valgdagene til både EU-parlamentet søndag 26. maj og Folketinget grundlovsdag onsdag 5. juni.

Det oplyser det regionale trafikselskab Sydtrafik i en pressemeddelelse. Men det er Fredericia Kommune, der giver, på de to dage.

Dog ikke i rutebilerne. Her kan man imidlertid køre en tur for en femmer både 26. maj og 5. juni - i tidsrummet fra 08.00 til 21.00. Billetter skal købes i Sydtrafiks Mobilbillet App, der hentes gratis til mobiltelefonen i enten App Store eller Google Play. Kampagnebilletten til fem kroner er dog ikke gyldig hos DSB, Arriva, X-bus og Flextur, tilføjer Sydtrafik.

Sydtrafik og Fredericia Kommune ønsker at hjælpe folk, der ikke har egen bil eller kan cykle eller gå, hen til valgstederne. Men også at støtte en grønnere politik, hvor man transporterer sig sammen, og siden 2012 er der tilbudt billigere eller gratis rejsehjemmel, når vi skal stemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce