Annonce
Middelfart

Ingen gys i år: Corona-restriktioner lukker Haunted Park i Kauslunde

Den populære gyser-attraktion Haunted Park i Kauslunde åbner ikke denne sæson - og leder i øvrigt efter nye lokaler til næste år. Foto: Haunted Park.
Haunted Parks 3.500 årlige gæster må derfor lede efter andre steder, hvor de kan få skræmt livet af sig.
Annonce

Kauslunde: Selvom den skræmmende Halloweentid lægger op til det, må man gå forgæves efter en tur i Haunted Park i Kauslunde i år. Spøgelseshuset har nemlig måtte lukke på Heimdalsvej i Kauslunde grundet corona.

Hvis driften af den populære attraktion skulle fortsætte, ville corona-restriktioner ødelægge den uhyggelige oplevelse, mener Allan Rosdal, som er direktør for Haunted Park.

- Vi har alligevel næsten 3.500 gæster, som kommer forbi, så det ville ikke være fair overfor dem, at vi ikke kan levere kvalitetsgys, siger direktøren.

Annonce

Ny lokation for Haunted Park

Selve håndteringen af kunder, mener Allan Rosdal ikke, ville være et stort problem. På den front kan spøgelseshusets frivillige overholde restriktionerne. Men den gode oplevelse, hvor gæster bliver skræmt fra vid og sans, ville blive komprimeret.

- Jeg sgu ikke om, folk vil blive skræmt af en varulv eller en dæmon med mundbind, griner direktøren for Haunted Park.

- Og hvis bare én frivillig eller gæst bliver smittet, så skal vi holde lukket weekenden efter. Og vi har jo allerede lukket størstedelen af året, så det ville ramme os hårdt, tilføjer han.

Dog kan gyserglade mennesker se frem til næste år, hvor Haunted Park genåbner - dog på en ny lokation. Ifølge direktøren for Haunted Park har spøgelsesparken nemlig været i uenighed med Middelfart Kommune omkring konstruktion og opbygning af fabrikken, som Haunted Park har holdt til i. Allan Rosdal fortæller, at kommunen forlangte, at der skulle ombygges i sådan et omfang, at det økonomisk ikke kunne lade sig gøre for Haunted Park, som er drevet af frivillige.

- Det er selvfølgelig brandærgerligt, at vi skal fra Kauslunde og Middelfart. Men det kunne simpelthen ikke lade sig gøre, siger Allan Rosdal.

- Vi arbejder hårdt på at finde et nyt sted, hvor vi kan byde vores gæster velkommen, tilføjer han.

Nu bliver den tidligere gyser-fabrik sat til salg - hvad, der skal ske med den, vides ikke endnu.

Folk, som allerede har bestilt billetter til Haunted Park, får pengene tilbagebetalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Indtørret blod og kødrester på gulvrist: Slagterforretning får to sure smileys i træk og bøder for flere tusinde kroner

Annonce