Annonce
112

Ingen har givet sig til kende: Kommunen efterlyser bådejere på brandtomt

Branden på Bundgårdsvej natten til søndag startede i den store båd, der står tæt op af hallen. Rundt på arealet står yderligere både, som ingen de seneste år har villet kendes ved. Kommunen ejer arealet, men kender ikke bådejerne, som derfor heller ikke betaler for at have bådene vinteropbevaret. Arkivfoto: Søren Gylling
Fredericia Kommune købte i 2008 grunden på Bundgårdsvej, men lejede den ud til virksomhed, som igen lejede ud til bådværksted og vinteropbevaring af både. Men hvem, der ejer bådene, er uvist.
Annonce

Brovad: Fredericia Kommune ejer den store grund, hvor der natten til søndag udbrød brand i en 50 fod stod motorsejler. Ilden bredte sig til en stor hal, og politiet efterforsker nu sagen.

- Vi ved ikke, hvem der ejer båden eller hvem der iøvrigt ejer de både, som står rundt om på pladsen. Vi håber selvfølgelig, at ejerne vil melde sig, efterhånden som de hører om branden. Der er fem-seks stykker, fortæller leder af ejendomsafdelingen i Fredericia Kommune Jacob Degn.

Bådbranden fik store konsekvenser. Båden blev ødelagt og hallen, som var fyldt med store bigbats med tørret fiskeolie blev antændt.

Efterfølgende har politiet afspærret hele området for at få ro til efterforskningen, og i ejendomsafdelingen afventer man, hvorvidt kommunen bliver involveret efterfølgende.

Kommunen ejer i realiteten både grund og bygninger.

- Vi afventer, hvad der skal ske på grunden. Der bliver nok nogle juridiske spørgsmål, vurderer Jacob Degn.

Vi håber selvfølgelig, at ejerne vil melde sig, efterhånden som de hører om branden.

Jacob Degn, leder af ejendomsafdelingen i Fredericia Kommune

Annonce

Ingen henvendelser

Fredericia Kommune købte i 2008 hele arealet på Bundgårdsvej. Det skal sikre kommunen mulighed for på et tidspunkt at forlænge Bundgårdsvej og kobles til Vejle Landevej. Krydset ved Vejle Landevej/Kongens Kvarter er allerede klargjort til et ekstra ben ind mod Bundgårdsvej.

Det store areal har siden været lejet ud, indtil den daværende lejer gik konkurs. Siden september sidste år har virksomheden All Logistics haft lejet arealet, som er nabo til det lagerområde, virksomheden selv ejer.

Som reminiscens fra de tidligere lejere står fem-seks fyldte bådstativer tilbage i området.

- Vi har forsøgt at finde frem til ejerne, men uden held. Personligt undrer jeg mig over, at man ikke savner sin båd eller er nysgerrig efter, om der er sket skader på den, når man hører om branden. Men vi har ikke fået henvendelser, siger Jacob Degn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce