Annonce
Fredericia

Ingen kø i Korskærparken: Alle kan få taget en pcr-test uden tidsbestilling tirsdag

Tirsdag formiddag var der ingen kø ved det mobile testcenter ved Medborgerhuset i Korskærparken. Der er åbent til kl. 17. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Fredericia: Tirsdag morgen var der lang kø til at få taget en pcr-test for coronavirus ved Medborgerhuset i Korskærparken. Men den kø er nu afviklet.

- Der var sindssygt lang kø fra morgenstunden, fordi mange kom op til 40 minutter før og stillede sig i kø. Men da testbilerne rullede ind, var testpersonalet super hurtige og fleksible og arrangerede en ekstra testplads, så der var tre steder, og køen blev hurtigt afviklet, fortæller Jacob Busk Hansen, som er projektleder hos den boligsociale helhedsplan og koordinerer coronahåndteringen i Sønderparken og Korskærparken.

Man har endnu ikke overblik over, hvor mange der er blevet testet i de mobile enheder i Korskær tirsdag formiddag, men Jacob Busk Hansen skyder på, at flere hundrede allerede har fået taget en test.

Annonce

Test i Sønderparken på torsdag

Der er dog rig lejlighed til at blive en del af flokken, da de mobile testenheder ved Medborgerhuset står klar indtil kl. 17.

Mobile testenheder i Fredericia

Tirsdag kan man blive testet ved Medborgerhuset, Ullerupdalvej 13, kl. 9-17.

Torsdag sker det i Sønderparken ved Aktivitetshuset, Søndermarksvej 74A. Det er også kl. 9-17.

Alle er velkomne. Husk mundbind, afstand og sygesikringsbevis.

Der bliver taget pcr-tests. Man skal ikke bestille tid på forhånd men bare møde op.

Det er ikke kun et tilbud til Korskærparkens beboere. Alle er velkomne. Man skal bare huske sit sygesikringsbevis, at tage mundbind på og holde afstand. Der er gode parkeringsmuligheder lige udenfor Medborgerhuset, og man skal ikke bestille tid.

Hvis man ikke kan nå det tirsdag, så er der endnu en mulighed for at blive testet for coronavirus torsdag, da de mobile testenheder kommer til Sønderparken kl. 9-17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce