Annonce
Middelfart

Ingen ligestilling her: Fem 'kællinger' i lokal teaterbestyrelse

Vibeke Hansen er genvalgt som forquinde i Middelfart Amatørteater, mens næstforquinden er Karin Sele, Jette Iversen er kasserer, Tina Blæsbjerg er sekretær, mens Anna Marie Baumann har ansvaret for kostumer og koordinering af mærkedage. Privatfoto.
Annonce

Middelfart: Der bliver som altid absolut ingen fingre lagt imellem, når Middelfart Amatørteater folder sig ud. Det gælder også, når der skal vælges bestyrelse.

Det lokale teater melder, at mændene nok engang ikke er det herskende køn - ingen ligestilling på den front, for nu består bestyrelsen udelukkende af kvinder - eller "kællinger", som de kalder sig.

Bestyrelsen ser dermed således ud:

Vibeke Hansen er genvalgt som forquinde, mens næstforquinden er Karin Sele, Jette Iversen er kasserer, Tina Blæsbjerg er sekretær, mens Anna Marie Baumann har ansvaret for kostumer og koordinering af mærkedage.

Konstitueringen af den nye bestyrelse skete på et møde 10. februar, hvor planerne for resten af året 2020 også blev lagt - herunder den populære Middelfart Revy på Lillebæltværftet, som i år spilles 12. og 13. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Opsang fra politiet efter brand i midtbyen: Borgere ignorerede afspærring i Jyllandsgade

FC Fredericia

Anfører Ege efter flot FC-sejr: Vi har intet opnået endnu

Annonce