Annonce
Middelfart

Inger har alligevel fået sit depositum fra Hotel Sixtus: - Der er tale om en ekstraordinær situation

Inger Kastrup Hansen måtte droppe at holde sin 80-års fødselsdag på Hotel Sixtus i juni, da hun og hotellet ikke kunne nå i mål med en ny dato. Foto: Mads Dalegaard
I slutningen af juli fortalte avisen om Inger Kastrup Hansen, der ikke kunne få sit depositum for en aflyst fødselsdag tilbage fra Hotel Sixtus. Nu har hotellet alligevel valgt at udbetale pengene.
Annonce

Middelfart: I nogle situationer kan man godt få noget ud af at stå fast.

Det har i hvert fald vist sig for Inger Kastrup Hansen fra Middelfart, der nu har fået tilbagebetalt det depositum for sin aflyste 80-års fødselsdag, som Hotel Sixtus i første omgang havde afvist at give hende.

Depositummet lød på 3000 kroner, og da avisen fortalte om sagen den 29. juli, forklarede direktør for Hotel Sixtus Christina Nielsen ellers, at hendes beslutning var endelig. Hotellet var nemlig ikke forpligtet til at betale tilbage, når det havde forsøgt at tilbyde Inger Kastrup Hansen en række nye datoer for hendes fest.

- Vi står ved det, vi har besluttet, lød det fra Christina Nielsen.

Alligevel sendte Hotel Sixtus angiveligt den 2. august et brev til Inger Kastrup Hansen, hvor hotellet forklarede, at det nu ville betale pengene tilbage.

- Men der gik altså lang tid efter, at den var i avisen, siger Inger Kastrup Hansen.

Hun er glad for, at sagen er endt til hendes fordel, men undrer sig også over, at Hotel Sixtus først efterfølgende har besluttet, at hun skulle have depositummet.

- Det beløb, 3000 kroner, er jo ikke noget sætte så meget i gang for. Det havde da været bedre, at de bare havde udbetalt de penge, siger Inger Kastrup Hansen.

Annonce

Forsøgte at ombooke

Christina Nielsen forklarer, at Hotel Sixtus har forsøgt at navigere efter bedste evne i den ukendte situation, som coronanedlukningen har ført med sig - og arbejdet for at ombooke alle gæster, der blev nødt til at udskyde.

Som avisen også tidligere har fortalt, har Inger Kastrup Hansen ikke ønsket at finde en ny dato til sin fødselsdag, hvis det ikke kunne blive en lørdag.

- Vi har betragtet hendes fest ud fra vores almindelige afbestillingsregler, og derfor har hun ikke fået tilbagebetalt depositummet. Vores oplevelse har jo været, at vi har kunnet holde hendes fest, siger Christina Nielsen, der i øvrigt undervejs i forløbet var blevet bedt om ikke længere at kontakte Inger Kastrup Hansen af en af hendes bekendte, der på det tidspunkt stod for korrespondancen med hotellet.

Årsagen til, at Sixtus nu alligevel har udbetalt pengene, er ifølge Christina Nielsen, at hun har rådført sig med Horesta om sagen.

- Og deres vurdering er nu, at der er tale om en ekstraordinær situation, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ivan og den etbenede hane

Fredericia

Partier tager penge af kassen for at få råd til store anlægsopgaver - ny skole og teaterplaner afventer

Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Annonce