Annonce
Mad og drikke

Inges Køkken: Æbletoast

Foto: Skovdalnordic.com

Så er det blevet september, og i denne måneds madskole bruger vi æbler som hovedingrediens. For det er sæson for dem nu.

Vi har det skønneste æbletræ i haven fyldt med smukke, røde æbler fyldt med orme.

Men ormehuller og orme skærer vi bare af. Desværre skal mine børn ikke have noget, for det er ulækkert. Jeg synes nu, det smager skønt med friske æbler inklusive orme.

8 skiver surdejsbrød

4 spsk. smør

8 skiver emmentalerost

3 små æbler

8 stykker bacon

2 spsk. honning

1 spsk. timianblade

Smør brødet med smør. Steg bacon og skær æbler i tynde skiver. Vend smørret nedad og læg skiver af ost og æbler på. Læg derefter lidt stegt bacon på og slut af med ost og æbler. Dryp med lidt honning og drys med timian. Slut af med at lægge en skive surdejsbrød på toppen med smørsiden opad.

Rist herefter toasten i en klaprister eller på panden.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce