Annonce
Mad og drikke

Inges Køkken: Hummus med salatløg

Foto: Skovdalnordic.com

I februars madskole skal vi arbejde med hummus. Hummus er en mos af kogte kikærter tilsat forskellige krydderier.

Konceptet er, at du altid har en dåse eller karton kogte kikærter på lager. Så kan du, hvis du følger med de kommende fem gange, lære at bruge dine rester og være parat til hurtigt at kunne løse, at en af dine gæster har besluttet sig for at blive veganer.

Med andre ord, du skal ud og købe kikærter.

Opskrift

300 g hvide salatløg

75 g revet ingefær (frisk)

5 spsk. eddike

2 tsk. salt

60 g revet peberrod (frisk)

0,5 dl vand

3 spsk. akaciehonning

150 g kogte kikærter

Sauter løg med ingefær, eddike, vand og honning. Tilsæt salt.

Blend de møre løg med kikærter samt peberrod til en ensartet masse.

Tip: Salatløg kan erstattes af andre løg. Eksperimenter dig frem til din favoritsmag og -konsistens.

Annonce
Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ved du noget?: Uønsket vaskebjørn kørt ned ved afkørsel 59

Annonce