Annonce
Mad og drikke

Insalata Caprese (tomatsalat)

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Da jeg mødte min mand tilbage i 1996, eller rettere da jeg fandt ham, besluttede mig for ham og sagde, det var helt uforpligtende, tog han mig på en lille fransk restaurant i Silkeborg. Vi fik dog tomatsalat, og det var første gang, jeg fik det.

En lille bid af Italien på fransk, men man kan jo også få tomatsalat i Frankrig, siger min mand. Og ja, selvfølgelig kan man det. Denne udgave er lavet med skønne, danske tomater og italiensk mozzarella di buffalo, som er bøffelmozzarella på dansk.

Skal det være rigtigt, er salaten taglagt, men smagen er bedre, hvis man skærer det hele i tern og vender det sammen. Men det er op til dig.

500 g blandede tomater

200 g mozzarella di buffalo

1 stor potte basilikum

1/2 dl god olivenolie

Salt og peber

Skær tomater i skiver, riv osten i strimler og pluk hele basilikumblade fra planten.

Saml salaten, gerne lidt skødeløst, og dryp med olivenolie. Drys med salt og kværn peber over til sidst.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce