Annonce
112

Intern alarm gik i gang hos gasvirksomhed: Brandfolk slukkede motor og luftede ud

Arkivfoto: Mette Mørk

Erritsø: Mandag morgen rykkede Trakantbrand til Røde Banke, da de klokken 7.32 blev tilkaldt via en automatisk brandalarm hos virksomheden Nippon Gases, der blandt andet producenter industri- og levnemiddelgasser.

- Der var gået en CO2-alarm fra et pumperum, hvor der var en motor, der udviklede røg og oliedampe, fordi et dæksel var blevet skudt af, siger indsatsleder Hans Egon Bendorff.

Han fortæller, at motoren blev slukket, og at der efterfølgende blev luftet ud. Arbejdet tog ikke lang tid, men personalet var kortvarrigt evakueret, da virksomhedens interne alarm begyndte.

- Deres interne sirene gik i gang. Det virkede perfekt derude, så det skal de have ros for, siger Hans Egon Berndorff.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

navne

Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Se video: Følg gravemaskinen 'Langarm' fjerne jord af Fredericia Vold

Fredericia HK

FHK-general: Aalborg kom for at få en dag på kontoret, men det fik de ikke

Annonce