Annonce
Fredericia

Intern rokade i kommunens direktion: Stilling som koncernchef afventer økonomiudvalget

Som koncernchef for social- og beskæftigelsesområdet har Yelva Bjørnholdt Jensen blandt andet været med til at holde dialogmøde om Fredericias udfordringer med narko og misbrug. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Fredericia: Eftersom koncernchef Yelva Bjørnholdt Jensen fra 1. marts skal være direktør for voksen- og ældreområdet i Fredericia Kommune, kommer hendes nuværende stilling som koncernchef for social- og beskæftigelsesområdet til at stå ledig.

Men om stillingen bliver slået op, eller hvad der skal ske med den, er der endnu ikke et svar på.

Det oplyser kommunaldirektør Annemarie Zacho-Broe.

- Det er en ny situation, nu en indefra har fået jobbet. Vi kommer til at tage bestik af situationen og drøfte med økonomiudvalget, hvad der skal ske. Det er der ikke truffet beslutning om, fortæller hun.

Tirsdag oplyse Fredericia Kommune, at Yelva Bjørnholdt Jensen har fået stillingen som direktør for voksen- og ældreområdet, mens Peter Mikael Andreasen, der kommer fra en stilling i Jammerbugt Kommune, får stillingen som direktør for børne- og ungeområdet.

I første omgang bliver der taget stilling til, hvem der foreløbigt kan varetage de opgaver på social- og beskæftigelsesområdet, som Yelva Bjørnholdt Jensen frem til 1. marts tager sig af. Dermed bliver stillingen som koncernchef ikke slået op i første omgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Få overblikket: 1. maj-festen er aflyst, men hvad med Sommerrock og alt det andet?

Læserbrev

Midt i en corona-krise: Isolation kan være fatal for mange

Læserbrev: Coronavirus er farlig på mange måder. Det er den blandt andet, fordi den er med til isolere borgere med psykiske problemer. For at mindske risikoen for spredning af corona bliver mange af borgerne bedt om at opholde sig inden døre. Det påvirker dem, og risikoen for angst, tankemylder og rastløshed er nærliggende. Det er især unge borgere med psykiske problemer, de er usikre og bliver nemt ladt i stikken. Alle vores kræfter går til corona i øjeblikket. Jeg har derfor spurgt kommunaldirektøren om, hvad gør vi for, at den gruppe af sårbare unge ikke bliver glemt og hvilke tiltag, der sat i værk. Er der for eksempel iværksat en løbende vurdering? Følger vi op telefonisk? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på i tider som disse. Som byrådsmedlem kan jeg ikke vide alt, det erkender jeg, men jeg kan gøre et forsøg på, at finde ud af det. Noget af det værste, der kan ske, er, at borgere - unge som ældre - med psykiske problemer bliver glemt. For borgere med psykiske problemer, der bliver glemt, kan det være lige så farlig som coronavirus, hvis de ikke får den rette behandling. Behandling og støtte er lige så vigtig for en psykisk ramt borger som kemo for en kræftpatient.

Fredericia

I corona-stilhed ombygges p-plads og facade renoveres ved Fredericia Realskole

Fredericia

Tidligere X Factor-deltager skaber glæde med koncert hver dag under coronaen

Fredericia

60 pigehold er lige nu klar til fodboldcup i Madsby - men corona afgør hvornår

Annonce