Annonce
Fredericia

Intern rokade i kommunens direktion: Stilling som koncernchef afventer økonomiudvalget

Som koncernchef for social- og beskæftigelsesområdet har Yelva Bjørnholdt Jensen blandt andet været med til at holde dialogmøde om Fredericias udfordringer med narko og misbrug. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Fredericia: Eftersom koncernchef Yelva Bjørnholdt Jensen fra 1. marts skal være direktør for voksen- og ældreområdet i Fredericia Kommune, kommer hendes nuværende stilling som koncernchef for social- og beskæftigelsesområdet til at stå ledig.

Men om stillingen bliver slået op, eller hvad der skal ske med den, er der endnu ikke et svar på.

Det oplyser kommunaldirektør Annemarie Zacho-Broe.

- Det er en ny situation, nu en indefra har fået jobbet. Vi kommer til at tage bestik af situationen og drøfte med økonomiudvalget, hvad der skal ske. Det er der ikke truffet beslutning om, fortæller hun.

Tirsdag oplyse Fredericia Kommune, at Yelva Bjørnholdt Jensen har fået stillingen som direktør for voksen- og ældreområdet, mens Peter Mikael Andreasen, der kommer fra en stilling i Jammerbugt Kommune, får stillingen som direktør for børne- og ungeområdet.

I første omgang bliver der taget stilling til, hvem der foreløbigt kan varetage de opgaver på social- og beskæftigelsesområdet, som Yelva Bjørnholdt Jensen frem til 1. marts tager sig af. Dermed bliver stillingen som koncernchef ikke slået op i første omgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ung knallertfører blev ramt af personbil

Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Får samme navn som otte-årig datter: Ejer ombygger del af værtshus til sandwichbar

Annonce