Annonce
Erhverv

Kæmpe butik åbner i Fredericia: Intersport er klar med dato for åbning

Den nye butik er på 650 kvadratmeter, og i disse dage er et større hold kolleger i gang med at indrette den og fylde varer på hylderne. Her ses det faste hold i butikken. Fra venstre er det: Søren P. Bank Hansen, Xander Falkenstrøm, Ronny Østergaard, Christian Hygum, Louise gade og (nederst til højre) Linda Hommelgaard. Foto: Peter Friis Autzen
I lang tid har sportskæden ventet med at melde ud med sin åbningsdato. Men nu er alt ved at være på plads. Hylderne bygges og fyldes op, personalet er på plads, og datoen for åbningen er klar. Tidligere landsholdsmålmand kommer og byder velkommen.

Fredericia: Det bliver en åbning for de morgenfriske og -sultne, når Intersport giver bolden op og åbner dørene til sin nye, store butik i det vestligste Fredericia. Det sker klokken otte om morgenen på torsdag i næste uge, den 9. december.

- Vi glæder os. Vi har gjort os umage og har indrettet en superflot butik, siger Thomas Just Rasmussen, der er vicedirektør hos Intersport.

Han glæder sig over, at butikken placeres i komplekset, hvor også Jysk, Elgiganten og T.Hansen har til huse på Vejlevej og som nabo til en femte storbutik, nemlig Biltema.

Annonce

- Jeg tror, at det er en god placering, og at fredericianerne bliver glade for muligheden for at møde os der, siger han.

Når de sport- og morgenfriske tropper op 9. december og står klar klokken otte, vil de blive modtaget med morgenbrød og kaffe. Og tidligere landsholdsmålmand Peter Kjær, der har fredericianske rødder, kommer og byder velkommen ved butikken, der tæller 650 kvadratmeter med højt til loftet.

Åbningen vil ske i henhold til de gældende corona-regler med håndsprit, afstand og mundbind. Og kunderne lukkes ind i hold, hvis det er nødvendigt.

Gode priser

Den nye butik bliver et såkaldt outlet. Men det betyder ikke, at kunderne får en skrabet oplevelse. Tværtimod, lover Thomas Just Rasmussen.

- Butikken får den samme gode rådgivning, som man kender fra Intersports andre butikker. Og den vil have det samme grund-sortiment og de samme kategorier som vores andre butikker. Men den vil ikke have de allernyeste varer fra denne sæson. Til gengæld vil den have sidste sæsons varer, som man kan købe til en god pris. Så kunderne kan altid gøre en god handel, siger vicedirektøren.

Vi glæder os. Vi har gjort os umage og har indrettet en superflot butik.

Thomas Just Rasmussen, vicedirektør hos Intersport.

Den nye butik får Christian Hygum som butikschef. Den 33-årige fredericianer er i sin tid udlært i Sportmasters tidligere butik i Fredericia, som lukkede for nogle år siden. Siden dengang har han stået i spidsen for andre butikker.

- For mig bliver det som at vende hjem. Hjem til den branche, jeg blev uddannet i og hjem til Fredericia, hvor jeg bor. Og jeg glæder mig, siger Christian Hygum, der kommer til at stå i spidsen for et hold med blandt andet tre faguddannede indenfor branchen.

Godt ti Intersport-folk er i sving med at hente varer ind, bygge udstillinger og lignende. Og det bliver de ved med helt frem til åbningen 9. december. Foto: Peter Friis Autzen
Intersport Outlet ligger i det nybyggede, hvide storbutik-kompleks i det vestligeste Fredericia. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Annonce

Ingen vil væk fra lokal virksomhed i vækst: - Medarbejderne skal have en fantastisk dag, så skal indtjeningen nok følge efter

Kultur For abonnenter

Anmeldelse: Sannes sang var - desværre - så svag, slidt, sølle, at det gjorde ondt at opleve

Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Endelig en vigtig ændring på stor travl parkeringsplads

Fredericia For abonnenter

Motorvejsstøjen eksploderer: - Jeg ville hellere have en vindmølle i min baghave

Alarm 112

22-årig kaldte politiet for 'fucking svin': Det skulle han aldrig have gjort

Fredericia

Fantasien når nye højder: Fredericia skal da have sit eget Eiffeltårn

Avisen Danmark ved Ukraines grænse til Moldova: Her splitter spørgsmålet om Rusland

Fredericia

Fredericia lider stort tab af turister: Nu skal Businessman Brown og Familien Fjeld vindes tilbage

Erhverv For abonnenter

Katrines virksomhed skaber mere vild natur i hele Danmark - og har stor succes med det

Alle skriger på arbejdskraft, men her drukner man i ansøgninger: - Det har vi aldrig prøvet før

Fredericia For abonnenter

Far krævede millionerstatning efter overfald, men fik 2900 kroner: Datters sidste håb om retfærdighed forsvandt

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

Alarm 112

Udlændinge forsøgte at begå indbrud: Blev stoppet af hundepatrulje

Navne For abonnenter

Løbe- og madglad byrådspolitikers bedste råd: Vær modig og nysgerrig

Kultur

Hans blev kaldt for nazi-unge: - Det gør ondt på en lille dreng

Annonce