Annonce
Middelfart

Isbutik åbner i Middelfart i næste uge: Uddeler gratis is i tre timer

Fadi Kik har bestilt nye skilte til sin isbutik i Middelfart. Udlejer Søren Høyer er lige nu ved at få ordnet facaden og håber, den når at blive klar til åbningen i næste uge. Foto: Søren Gottwald
Syreren Fadi Kiki byder på gratis is i tre timer, når han fredag den 10. april slår dørene op i byens tidligere Fætter BR forretning.
Annonce

Middelfart: Fadi Kiki fra Syrien kunne i februar fortælle, at han efter fem år med italiensk isbutik i Kerteminde til påske ville udvide med en butik i Middelfart. Den beslutning har corona-krisen ikke ændret ved. Fredag den 10. april slår han dørene op for Den italienske isbutik og café i den tidligere Fætter BR-forretning på hjørnet af Algade og Gimbels Gyde.

- Vi følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger og sælger kun takeaway med maksimalt kun to kunder i butikken af gangen, fortæller Fadi Kiki.

Foruden italiensk is i et utal af smagsvarianter vil menukortet bestå af milkshake, forskellige kaffetyper og andre ikke-alkoholiske drikke. Når coronakrisen er drevet over, udvides udvalget, og det vil blive muligt at slå sig ned i caféen både indenfor og udenfor.

Fadi Kiki holder også sit løfte om gratis is den første dag. Således kan de besøgende glæde sig til gratis is på åbningsdagen fra klokken 12 til 15.

- Folk kan vælge mellem en eller to kugler, siger Fadi Kiki, der appellerer til folks sunde fornuft og håber, kunderne vil stille sig med to meters afstand, hvis der skulle opstå kø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce