Annonce
Trekantområdet

Italiensk for nysgerrige i biografen

Nicolai Biograf byder fredag 24. og lørdag 25. maj på opera, vin og mad med "støvlelandet" i centrum. Aftenernes højdepunkt er filmen "The Music of Silence", som handler om operasangeren Andrea Bocelli. PR-foto

Kolding: Når Nicolai Biograf fredag 24. og lørdag 25. maj byder på opera, vin og mad, er det med "støvlelandet" i centrum. Aftenernes højdepunkt er filmen "The Music of Silence", som handler om den kendte operasanger Andrea Bocelli og baserer sig på musikerens selvbiografi.

Filmen kredser blandt andet om, at Bocelli stort set var blind fra fødslen, men alligevel formåede han at starte på jurastudiet og nok så vigtigt slå igennem med musikken. Begge arrangementer starter med en velkomstdrink kl. 17, og umiddelbart herefter er det tid til filmen. Efterfølgende har kokkene i Nicolai Café tilrettelagt en stor og lækker italiensk buffet med et særligt udvalg disse aftener.

Bocelli-familien er også kendt for sin lange tradition med at dyrke velsmagende vine, og til arrangementerne vil netop flere flasker herfra være på menuen under maden. I den forbindelse kommer vinforhandler Preben Andersen forbi og fortæller om historien bag de italienske dråber. Billetter til det samlede arrangement kan købes på nicolaibio.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce