Annonce
Erhverv

Iværksætter har ligget vandret efter en tur i Løvens Hule: - Det har været nogle hårde uger

De to løver – Jesper Buch (tv) og Christian Arnstedt (th) - valgte hver at investere 25.000 kroner i Dibb Design, da virksomheden var med i DR-programmet Løvens Hule for snart tre uger siden, og de ejer nu tilsammen 25 procent af Dibb Design, der er stiftet af Roald Dibbern (midten). Privatfoto
Studiet har været på pause de seneste tre uger, efter Roald Dibbern var på tv. - Sådan er det, når du er iværksætter. Så giver du den gas, når der er behov for det, siger Roald Dibbern.

Kolding: Det har givet nogle lange arbejdsdage for Roald Dibbern, efter han for lidt mere end tre uger siden deltog i DR-programmet Løvens Hule.

To af "løverne" - Jesper Buch og Christian Arnstedt - valgte hver at investere 25.000 kroner i smykkevirksomheden og ejer nu tilsammen 25 procent af virksomheden, som de har ambitioner om kan løftes fra en hobbyvirksomhed til en "rigtig" virksomhed.

- Jeg kan godt mærke, at jeg nu har brug for et lille pusterum. Men det er også helt nyt for mig, så det skal jeg også lige lære, siger Roald Dibbern, 21 år, der selv ordner alt i Dibb Design, der sælger træsmykker skåret på en laserskærer.

Annonce

Han læser fortsat HA på Syddansk Universitet i Kolding på linjen innovation og entreprenørskneab. Men de sidste tre uger har fokus været på at sende bestillinger, et nyt bogføringssystem og besvare på kundernes spørgsmål.


Inden jeg var med i Løvens Hule, var mit fokus på udvikling og de interne ting. Efter Løvens Hulens vidste vi godt, at nu skulle fokus drejes over på salg.

Roald Dibbern, stifter af Dibb Design


- Jeg har kun læst en lille smule. Men ellers har jeg brugt tiden på virksomheden. Det har været nogle hårde uger, hvor jeg er stået op klokken 07.00 og gået i seng klokken 23.00, og der har ikke været andet på programmet end virksomheden. Sådan er det, når du er iværksætter. Så giver du den gas, når der er behov for det, siger Roald Dibbern og fortsætter:

- Jeg har holdt en lidt lang vinterferie fra studierne, hvis man kan sige det sådan. Sådan er det, når jeg er alene i virksomheden, siger Roald Dibbern.

Fokus på salg

Antallet af følgere på Instagram er vokset fra 1.300 til 5.000, og der er kommet gang i salget, efter programmet, der blev optaget i august, rullede over skærmen.

- Inden jeg var med i Løvens Hule, var mit fokus på udvikling og de interne ting. Efter Løvens Hulens vidste vi godt, at nu skulle fokus drejes over på salg. Og det megafedt at se, at folk er tilfredse med produkterne, siger Roald Dibbern.

Smykkerne bliver solgt online, og derudover har ”løverne” hjulpet med at lave en aftale med Vibholm Guld og Sølv om at sælge smykkerne i deres butikker.

- Vi håber, at der snart bliver lukket mere op for butikkerne. Vi kan mærke, at der er mange kunder, der gerne vil mærke smykkerne, inden de køber. Så det ser vi frem til. Salget er gået godt og som forventet. Vi er godt tilfredse, siger Roald Dibbern.

- Der er det fedt, at jeg har min egen laserskærer. Jeg kan superhurtigt lave noget nyt. Jeg skal ikke vente på, at tingene kommer hjem fra Kina, siger Roald Dibbern. Arkivfoto: Søren Gylling

De foreløbige er erfaringer viser, at man rammer det modne segment, og nu vil han bruge noget af tiden på at udvikle designs til den yngre gruppe.

- Der er det fedt, at jeg har min egen laserskærer. Jeg kan superhurtigt lave noget nyt. Jeg skal ikke vente på, at tingene kommer hjem fra Kina. Jeg går ud i garagen, og næste dag kan jeg se, om det sælger. Men vi vil gerne ramme de yngre, og i næste uge kommer vi også ud med halskæder, siger Roald Dibbern.

Dibb Design

Dibb Design producerer smykker skåret i genbrugstræ med en laserskærer. Virksomheden blev stiftet i februar 2020 af Roald Dibbern. Ideen til Dibb Design opstod, da Roald Dibbern ville give en personlig julegave til sin kæreste i 2018. Flere spurgte efterfølgende, hvor man kunne købe dem. Roald Dibbern designede selv en kollektion og oprettede en webshop.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Flyttede fra 11. sal på Amager til Fredericias ældste bolig: Nordstjernens nye beboere sætter stor ære i historien

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Drømmer du om et elektronik-job? Elgiganten har mange ledige stillinger i nyt varehus

Danmark For abonnenter

Fup-mails vælter ind: Svindlere udnytter farvel til NemID til identitetstyveri

Fredericia

Kontrakt underskrevet: Derfor bliver nye tennis- og padelhaller forsinket i Erritsø

Erhverv

Barndomsvenner vil gøre din bil skinnende ren: Nu er jagten gået ind efter en garage

Alarm 112

Ung mand ramt af uheld: Nyindkøbt bil udbrændte på vej hjem

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Erhverv For abonnenter

Marianne sender tøj til store kvinder i hele landet: - Det kan være tabubelagt at gå ind i en butik med store størrelser

Fredericia

Borgmester vil bruge 30 millioner kroner mere på Fredericia Vold

Sport

Chris Ankers enke: - Jeg kan slet ikke rumme tanken om, at jeg ikke skal kysse min mand igen

Alarm 112

Nu er brandtomt undersøgt: Flammerne har gjort hellested ubrugeligt

Fredericia For abonnenter

Lise Gerdes er 'mor' til mange ude i verden: - Man bliver mødt af det, man selv sender ud

Alarm 112

Hellested skal genopbygges hurtigst muligt: Enhedslisten spiller ud med to mio. kr. til løsning

Annonce