Annonce
Fredericia

Ivan vejleder borgerne om deres gæld

Annonce

Fredericia: Den bankuddannede Ivan Bjørn Andersen blev i juli ansat som økonomisk vejleder i Fredericia Kommune, hvor han vejleder og hjælper borgere med at få overblik i deres privatøkonomi og evt. afvikling af gæld.

Det er et enigt Social- og Beskæftigelsesudvalg, der har besluttet, at der skulle ansættes en økonomi- og gældsvejleder.

Man kan henvende sig direkte til den økonomiske vejleder eller få en henvisning fra andre afdelinger i kommunen. Sammen med vejlederen kan den enkelte få et overblik over udgifter og indtægter og få lagt et fornuftigt budget. Ivan Bjørn Andersen tilbyder også at hjælpe med at lægge en plan for afvikling af gæld og assistance ved henvendelse til evt. kreditorer.

- Jeg ser frem til - med diskretion - at hjælpe borgere godt videre. Har man økonomiske problemer, er det ofte svært at overskue og finde en vej ud. Med økonomisk vejledning vil jeg hjælpe i den aktuelle situation men også sikre, at vi sammen får lagt en plan, så borgeren igen får overskud og ressourcer fremadrettet til familie, uddannelse eller arbejde, siger den nyansatte økonomi- og gældsvejleder, Ivan Bjørn Andersen. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Kampagne bakker op om Baltic Pipe-aktivister: - Det er glædeligt, at nogen råber op

Annonce