Annonce
Sport

Jacob Bank forfølger sin OL-chance

Jacob Bank boksede godt og varieret i sin hjemmebanedebut mod Marion Pedersen, men han føler sig mere tilpas i weltervægt. Foto: Charlotte Adsbøl.
- Jeg satser på at bokse mig til OL i weltervægt, siger BK Vitus' Jacob Bank efter skiftet fra BK Wedala.
Annonce

Horsens: - Jeg satser på min chance for at komme til OL i Japan. Jeg er med i den officielle OL-trup, og det står fast, at jeg kommer til at bokse i weltervægt.

Det sagde Jacob Bank efter sin sikre sejr over den danske U19-mester Marion Petersen fra BK Kelly ved BK Vitus' stævne.

- Jeg føler mig hjemme i weltervægt. Jeg vejer 72 kilo og kan sagtens gå ned under 69 kilo til kampene. I mellemvægt ville jeg løbe ind i Nikki Møller Nielsen. I weltervægt skal jeg kæmpe med Sebastian Terteryan. Jeg vælger weltervægt, fordi jeg føler, det er min naturlige vægtklasse. Jeg har ikke fysik endnu til mellemvægt. Det kan komme senere, men det er nu, det gælder, siger Jacob Bank.

Der kan blive tale om en udtagelseskamp i weltervægt, da Danmark ikke kan sende to boksere til OL-kvalifikationsturneringen i London i marts.

Han har det fint med sit skifte fra BK Wedala til BK Vitus.

- Jeg har gode sparringpartnere i BK Vitus, og jeg træner hver eneste dag. Det er nu, jeg skal satse, og jeg overlader intet til tilfældighederne.

Han boksede godt og varieret i sin sejr mod Marion Pedersen.

- Det var en dansk mester i en tungere vægtklasse, end jeg vandt, og jeg var ikke helt tilfreds. Jeg havde problemer med luften undervejs, og jeg spænder for meget i mellemvægt. Det har jeg aldrig, når jeg bokser i weltervægt, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce