Annonce
Middelfart

Jalousi og økonomiske uoverensstemmelser: 28-årig middelfarter varetægtsfængslet fire uger for grov vold mod sin kæreste

En 28-årig mand fra Middelfart blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger og kan formentlig se frem til mindst et halvt år bag tremmer efter at have tildelt sin 30-årige kæreste adskillige knytnæveslag i ansigtet og truet hende med en kniv natten mellem onsdag og torsdag. Arkivfoto

Tildelte sin kæreste gennem seks år adskillige knytnæveslag i ansigtet og truede hende med en kniv natten mellem onsdag og torsdag.

Middelfart: Jalousi og økonomiske uoverensstemmelser fik natten mellem onsdag og torsdag en 28-årig middelfarter til at overfalde sin 30-årige kæreste gennem seks år i parrets fælles hjem. Den forslåede kvinde valgte efterfølgende at anmelde overfaldet gennem sin veninde.

Ifølge kvindens forklaring tildelte han hende blandt andet adskillige knytnæveslag i ansigtet og på kroppen, ligesom han truede hende med en kniv.

Manden, der tidligere er dømt for vold mod en politimand, blev varetægtsfængslet i fire uger efter et grundlovsforhør ved retten i Odense sent torsdag eftermiddag. Sigtelserne under grundlovsforhøret lød på grov vold og vidnetrusler samt mistanke om tyveri af designgenstande i en anden sammenhæng.

Den sigtede nægtede sig skyldig og mente, at parterne havde været lige gode om, at aftenen endte, som den gjorde.

Politiets anklager Mia Friis Jensen oplyser, at manden især på grund af knivtruslerne formentlig har udsigt til mindst seks måneders ubetinget fængsel og formentlig mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce