Annonce
Fredericia

Jan Winther blev danmarksmester for andet år i træk

Jan Winther fotograferet under konkurrencen i Vejle. Pressebillede
I konkurrence med 70 skytter sikrede Jan Winther sig for andet år i træk DM-titlen i skydning.

Fredericia: Jan Winther fra Trelde har for andet år i træk sikret sig titlen som danmarksmester. Mesterskaberne blev afviklet i Vejle Skytteforening, hvor Jan Winther er medlem og har sin skyttelicens under Parasport Danmark (handicapidrætten).

Mesterskaberne havde deltagelse af 70 skytter. Førstedagens første kategori var 40 skud. De otte bedste forsatte til finalen. Derefter skydes med to skud, hvor den dårligste udgår og sådan forsætter hvert runde indtil der er tre tilbage og placeringerne samles efter deres samlet point og skud. I denne kategori blev Jan nr. 5.

Den efterfølgendes dags program var med kategorien luftgevær 10 mtr. liggende som skydes med 60 skud. Turneringens form er den samme som tidligere beskrevet. I denne kategori var det en fantastisk præsentation som førte Jan Winther til førstepladsen, og sikrede ham danmarksmesterskabstitlen for andet år i træk.

DM blev afsluttet med en holdturnering med deltagelse af fem hold. Her sikrede Jan Winther sig en bronzemedalje sammen med sine holdkammerater fra Vejle.

Jan Winther deltager i dagene fra 2. til 12. maj i World Shooting Para Sport i Hannover, der er for alle Olympic, Paralympic og Deaflympic. Jan Winther er en del af Parasport Danmarks hold med seks deltagere.

Det er ikke det værste at blive dansk mester i skydning. Pressebillede
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

Annonce