Annonce
Trekantområdet

Jazzlegende-møde i Tøjhuset under jazzfestivalen Jazz i Trekanten

Bandet "I Just Came from the Moon" spiller fredag den 30. august på Rådhuspladsen. andet har med deres særlige fornemmelse for at mixe jazzen og den populære indielyd, høstet stor anerkendelse blandt både publikum og anmeldere. PR-foto

Fredericia: Det bliver Fredericia, der skyder Jazz i Trekanten i gang med festivalens første koncert med jazzlegenderne, Emil De Waal og Gustaf Ljunggren efterfulgt af en perlerække af jazzkoncerter i både Fredericia og resten af Trekantområdet. Fredericia bliver også vært for en enestående koncert med to af dansk jazz’ helt store navne, der spiller sammen for første gang under samme navn.

Festivalen præsenterer intet mindre end 120 koncerter fordelt over ti dage fra den 23. august til 1. september. Fredericia lægger hårdt fra land med festivalens allerførste koncert på Tøjhuset i Fredericia. Det er jazzlegenderne Emil De Waal og Gustaf Ljunggren, der inviterer til fredagsjam på Tøjhuset fredag den 23. august kl. 15.

På Tøjhuset lørdag den 24. august kl. 12 er der Frokostjazz med Neanders Jazzband. Bandet har efterhånden mange år på bagen, da det blev startet i Aabenraa tilbage i 1978. Søndag den 25. august er der Jazzbrunch på Café Mair’s med Astrid Friberg og Jonas Kjærgaard Kristiansen. Den unge duo, der spiller fortolkninger af gamle jazzstandards og egne kompositioner, giver også koncert torsdag d. 29. august kl. 20 på Tøjhuset i Fredericia.

Annonce
Mads Mathias og Mathias Heise spiller på Tøjhuset torsdag den 29. august. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112

Var det en indbrudstyv, genboen så? Politiet leder efter mand med gul pose

Annonce