Annonce
Middelfart

- Jeg får ikke lavet noget: Viktor og Victor sover for længe og savner gymnasiet

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Der er flere overraskende meldinger fra Melfar Postens to unge podcastere Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs i denne udgave af podcasten "Ugen med Viktor og Victor".

Efter to ugers opgaveskrivning efterfulgt af udsigten til i hvert fald to uger mere derhjemme på grund af coronavirus uden kammeraterne på gymnasiet, er de to podcastere nået til en erkendelse:

De ville hellere i skole end at arbejde hjemmefra, hvis der ikke var noget, der hed coronavirus.

- Jeg får ikke lavet noget, konstaterer Victor Kronborg Tørnæs og indrømmer, at dagene for ham for tiden først begynder efter klokken 12 og indeholder en anelse for meget computerspil.

Hør også om, hvorfor Jens Bagger Mogensen (S), formand for Skoleudvalget i kommunen, i fremtiden skal passe jobbet som ludo- og tidsfordrivsminister i podcasten.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre ligneKrønde podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

20-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i den ugentlige podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Gymnasieeleverne Viktor Lindegaard, der nu kaster sig ud i at lave en podcast om: "Ugen, der gik i Middelfart" - set gennem Melfar Posten. Han laver podcasten sammen med en kammerat og navnebror, Victor Kronborg Tørnæs. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

FC Fredericia tog tre vigtige point og sprang op på andenpladsen

Fredericia

Coronasmitte steget med fem

Annonce