Annonce
Læserbrev

Jeg håber og tror, at hjælpepakkerne giver en smule lettelse for de mange hårdtarbejdende danskere, der står i en mildest talt dårlig situation lige nu

Jeg er meget imponeret over de mange tiltag, som lokale virksomheder i Østjylland og resten af landet finder på for at holde forbruget i gang. Og jeg kan love jer for, at jeg og resten af mine kollegaer også kæmper for jer.

Læserbrev: Det er nogle nervepirrende og svære dage for såvel sundhedssektoren som dansk erhvervsliv.

Corona-virussen spreder sig som ringe i vandet, ikke kun blandt mennesker verden over, men også ved negativ indvirkning på mange brancher og virksomheder.

Derfor skal der gøres noget for at hjælpe danske virksomheder og for at holde hånden under danske arbejdspladser.

Regeringen har præsenteret hjælpepakker, der går et stykke ad vejen. Men de er ikke nok.

Derfor har Venstre presset på for, at også selvstændige, freelancere og små iværksættere får mulighed for eksempelvis lønkompensation i en tid, hvor finanserne strammer til.

Det lykkedes således forleden at lande en aftale med alle Folketingets partier, hvor der er klare Venstre-aftryk, som jeg er stolt af at have stået i spidsen for.

Vi har blandt andet sikret en væsentlig forbedring af kompensationsniveauerne, en forøgelse i lønkompensationen til freelancere og solo-selvstændige samt fået skrevet ind i aftalen, at alle partier forpligter sig til at gøre yderligere for et trecifret milliardbeløb - vi foreslår en krisefond.

Den tiltrængte hjælp betyder forhåbentlig, at frisørsalonen på torvet, restauranten i gågaden, det lille konsulenthus og mange flere ikke nødvendigvis behøver dreje nøglen om i kølvandet på pandemien, men at de kan holde skindet på næsen og komme ud på den anden side.

Derudover ved jeg, at rigtig mange af jer finder på kreative løsninger, som kan holde forretningen flydende.

Jeg har læst om alt fra udlejning af hotelværelser som hjemmekontorer til elektronisk holdtræning, og flere butikker leverer varer til lokalområdet. Uanset om man står og mangler en bog, et puslespil eller friskt slagterkød, kan man nu få det lige til døren.

Jeg er meget imponeret over de mange tiltag, som lokale virksomheder i Østjylland og resten af landet finder på for at holde forbruget i gang. Og jeg kan love jer for, at jeg og resten af mine kollegaer også kæmper for jer.

Jeg ved, at fremtidsperspektiverne stadig er usikre, men jeg håber og tror, at hjælpepakkerne giver en smule lettelse for de mange hårdtarbejdende danskere, der står i en mildest talt dårlig situation lige nu.

Troels Lund Poulsen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skovhave-projekt. Endnu en stor sejr til De Konservative Fredericia

Læserbrev: Vi kunne læse i Fredericia Dagblad, at by- og planudvalget alligevel har givet dispensation til Skovehave-projektet. Først og fremmest vil jeg gerne rose by- og planudvalget herunder formand Steen Wrist Ørts for at vise villighed til at ændre en fejlslagen beslutning. Formanden for by- og planudvalget Steen Wrist Ørts var ellers hurtigt ude og skyde Skovhave-projektet ned, allerede inden han havde behandlet sagen i sit udvalg. Dermed tog han udvalgsmedlemmerne som gidsler i sagen, for han havde allerede på daværende tidspunkt selv afgjort sagen på Facebook. Det var efter min mening dybt kritisabel og rigtig dårlig skik. Jeg vurderer stadig, at Steen Wrist Ørts lænede sig op ad misbrug af sin stilling i forhold til mommunestyrelsesloven. Så Steen Wrist Ørts (S), hvor kom den kovending lige fra? Fra at totalt afvise skovhave projektet på Facebook til at give en dispensation til projektet? Jeg vil klart anbefale Steen Writ Ørts at uddybe denne kovending, så han kan opretholde tilliden hos den enkelte borger i Fredericia. De nuværende bygninger er gamle og faldefærdige og med det nye projekt kan dette område kun blive løfte i den rigtige retning. Skovhave-projektet er et strategisk vigtigt projekt for Erritsø og den fremtidige vækst for byen. Det er dejligt for Fredericia by og ikke mindst byens borgere. Jeg vil beskrive onsdagens beslutning omkring dispensationen som en stor sejr til Fredericia og De Konservative i Fredericia. Igennem konservativt pres har vi lige fra projektets begyndelse været fortaler for projektet. Mange ældre og unge mennesker ønsker at bosætte sig i nyere boliger i Erritsø. Det har de fået mulighed for nu. At fem færre boliger og mindre trafikale ændringer kan få by og planudvalget og formand Steen Wrist Ørts til at ændre deres første beslutning og give dispensation virker meget mærkeligt, og hvem ved om det er er den rigtige begrundelse offentligheden har fået?

Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Fredericia

Ingen krammere eller håndtryk: Golfklubben åbner igen med strenge restriktioner

Annonce