Annonce
Kultur

Jelling Musikfestival: Få overblikket over alle anmeldelserne her

Publikum til årets Jelling Musikfestival kan se frem til at feste til god musik frem til og med 1. juni. Foto: Mette Mørk
Vi samler anmeldelserne fra årets Jelling Musikfestival herunder.

Jelling: Jelling Musikfestival finder sted fra den 29. maj til 1. juni. Folkebladet anmelder naturligvis mange af koncerterne, og vi samler dem alle i denne artikel, så du nemt kan finde dem.

For hver anmeldelse finder du i listen her et link ind til den fulde tekst om hver koncert.

Listen bliver løbende opdateret.

Annonce

Bikstok - 2 stjerner

Bikstok på Teltscenen onsdag aften. Foto: Mette Mørk

Bikstok var en ujævn oplevelse. Et par kendte numre nåede igennem, men andet føltes som fyld tilsat (for meget) basbulder.

Læs hele anmeldelsen her.

Christopher - 5 stjerner

Christopher åbnede Scenen onsdag aften. Foto: Mette Mørk

Christopher fyrede en fin koncert af som åbner af den store scene. Men det druknede for nogle i slutningen, hvor han blev bortført til polterabend.

Læs hele anmeldelsen her.

Michael Learns to Rock - 4 stjerner

Michael Learns to Rock på Teltscenen torsdag eftermiddag. Foto: Yilmaz Polat

Michael Learns to Rock leverede en vellykket koncert torsdag eftermiddag på Teltscenen. Hits som "I Still Carry On" fik publikums sangstemmer i sving. Det fik forsanger, Jascha Richter, til at takke publikum for stadig at kunne huske bandets sange. En klædelig ydmyghed for Danmarks største musikeksportør.

Læs hele anmeldelsen her.

Mavericks - 4 stjerner

Halvdelen af texanske The Mavericks på scenen ved Jelling Musikfestival torsdag. Foto: Yilmaz Polat

De var hotte som chilibaseret tequila, men festivalpladsen stod som frosne statuer, da texanske The Mavericks spillede på Scenen torsdag eftermiddag.

Læs hele anmeldelsen her.

George Ezra - 4 stjerner

Shotgun er det helt store hits fra den 25 årige engelske pop singer-song writer George Ezra, hovednavnet på Jelling Musikfestival. Pladsen foran den store scene var fyldt med forventningsfulde våde festivalfolk, som tydeligvis var spændte på at se den engelske darling. Foto: Michael Svenningsen

Et af Jelling Musikfestivals topnavne i 2019, George Ezra optrådte torsdag aften på den store scene i en let støvregn, som hele dagen havde lagt en dæmper på de udendørs aktiviteter på pladsen. Ovenikøbet tillod englænderen sig at spille sange fra den stille skuffe i mere end en halv time af koncerten. Så stemplet "for kedelig" var faktisk fundet frem. Men...

Læs hele anmeldelsen her.

Eller se alle billederne her.

Little Steven - 3 stjerner

Little Steven og hans korpiger gav publikum på Jelling Musikfestival den fuldblæste amerikansk bigbandrock i teltet torsdag aften. Foto: Yilmaz Polat

Little Stevens koncert på Jelling Musikfestival var et udstyrsstykke, men også totalt overspillet. De var dygtige, men ville alt for meget.

Læs hele anmeldelsen her.

Folkeklubben - 5 stjerner

Folkeklubben med bassist Ida Duelund som rytmisk puls brændte en fremragende koncert af på Jelling Musikfestival fredag. Foto: Mette Mørk

Hurra for Folkeklubben. Den brændte et brag af en koncert af i teltet på Jelling Musikfestival fredag aften, som man kun kunne blive i godt humør af.

Der er bare så meget sangskrivning, talent og musik i dét orkester. Sanger Kjartan Arngrim, guitarmanden Rasmus Jusjong og rytmeboksen Rasmus Dall er en angrebsopstilling, der vil noget med rocken.

De har ovenikøbet forstærket sig med Ida Duelund. Hun er et fund som bassist. Hendes flænsende basløb giver nye kanter til bandet og tilmed endnu et stærkt visuelt holdepunkt.

Læs hele anmeldelsen her.

Gnags - 5 stjerner

Peter A. G. stadig en showman af Guds nåde, og med Gnags bag sig samlede han festivalpladsen i et af nutidens sjælne fællesskaber. Foto: Mette Mørk

Som Gnags spillede på Jelling Musikfestivals store scene fredag aften, er der stadig kun få i Danmark, der kan hamle op med dem i at samle et publikum.

Peter A. G. siger selv, at de er pensionsmodne, men kræfterne rakte så rigeligt, da Gnags endnu en gang samlede en hel festivalplads i et af nutidens sjældne fællesskaber.

Læs hele anmeldelsen her.

Pretenders - 4 stjerner

Chrissie Hynde og Pretenders trak ikke det store publikum i Jelling Musikfestivals kolde, døende timer.

Ufortjent for den snart 68-årige sanger, der trods alt en gang var en af rockens foregangskvinder og stadig er lytteværdig.

Og kort før koncertstart nedlagde Pretenders forbud mod fotografering af gruppen under koncerten på Jelling Musikfestival. Derfor oversigtsbilledet.

Læs hele anmeldelsen her.

ZZ Top - 5 stjerner

ZZ Top sluttede Jelling Musikfestival med en forrygende udgave af Jailhouse Rock. Den texanske gruppe leverede i det hele taget en solid omgang rock og leverede selvfølgelig hit som "Gimme All Your Lovin'", "Got Me Under Pressure", "Sharp Dressed Man" og "Legs".

Læs hele anmeldelsen her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ved du noget?: Uønsket vaskebjørn kørt ned ved afkørsel 59

Annonce