Annonce
112

Jelling Musikfestival: Tre mænd har indtil videre fået klippet deres armbånd

Vold og narko fik tre mænd smidt ud fra Jelling Musikfestival allerede onsdag. Foto: Mette Mørk
Annonce

Jelling: Der er nultolerance over for vold og narkotiske stoffer på Jelling Musikfestival.

Det fik tre personer at føle på festivalens første dag onsdag.

Omkring klokken 19 blev der spillet bold på en ungecamp. Der opstod uenighed mellem tre personer, og det endte med at to af dem - to 18-årige mænd fra henholdsvis Vejle og Sønder Omme - overfaldt en 16-årig mand fra Horsens med slag og spark.

De to overfaldsmænd blev efterfølgende sigtet for vold i forening og fik klippet deres armbånd, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Det 16-årige offer kom ikke voldsomt til skade, så der var ikke behov for at sende ham på skadestuen.

Annonce

Kokain og aggressiv adfærd

Senere på aftenen klokken 22.20 blev en 29-årig mand fra Vejle visiteret af politiet, som bemærkede, at han virkede påvirket af euforiserende stoffer, da han stod ved baren Spritten.

Manden blev fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain. Dette blev han sigtet for, mens armbåndet også blev klippet.

Ud over disse to episoder er to personer indtil videre blevet sigtet for at forstyrre den offentlige orden på festivalen.

Det drejer sig om en 18-årig mand fra Rødding, der opførte sig voldeligt og aggressivt onsdag klokken 21.50. Han kom med til detentionen i Vejle for at sove sin rus ud.

Ved teltscenen var der klokken 20.40 onsdag en 35-årig mand fra Kolding, der forsøgte at starte et slagsmål med en tilfældig mand - en 22-årig fra Aarhus.

Derfor blev koldingenseren også sigtet, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce